in

Miki: Rado bih sa Simonidom snimio pornić!

Miki Đuričić je prihvatio ponudu Simonide Ačević da bude njen partner u porniću koji ona namerava da snimi!Pčelar iz Kupinova na Farmi se odlično slagao s vlasnicom hita „Hopa-cupa“ i uveren je da mu nova uloga neće predstavljati nikakav problem.
– Radujem se tome. Ako se Simonida odluči za mene, sa zadovoljstvom ću prihvatiti da glumim – rekao je Đuričić za Kurir.

On je preksinoć trebalo da dođe na sastanak sa Simonidom i ljudima koji će producirati porno-film, ali je bio sprečen, pa je Ačevićki društvo pravio Lepi Mića, koji je, kao i Vajs, odbio visok honorar koji mu je ponuđen da bude njen partner. Bivša farmerka nam se pohvalila da su joj producenti ponudili ogromnu svotu novca za snimanje.

– Neću da otkrivam ponuđenu sumu, ali je tolika da bi mogla da mi potpuno promeni život. U visokobudžetskom erotskom filmu biće dosta provokativnih i zanimljivih scena. Ne bi se mnogo otkrivalo. Neću biti skroz gola, ali ću biti veoma seksepilna. Kad vidim kako muzički spotovi izgledaju u poslednje vreme, ne znam zašto bi moj snimak bio šokantniji – kaže Simonida.

Pošto je ona prvo htela da glumi s Lepim Mićom, pitali smo je šta joj se dopada na njemu, a šta na Mikiju.
– Na Mići mi se najviše dopada njegov šarm i neukroćeni temperament, vitka linija i često se oblači u crveno, kakve će boje biti i moji halteri u filmu. Ali ja bih volela da Miki bude taj, ako produkcija odobri. Imali smo zanimljive igrice na Farmi – poručila je Simonida.

3 4 5

 

Original
NEĆU KAO SEVE

Simonida kaže da njen snimak neće biti ni nalik Severininom:
– Moj snimak nije pornić već visokobudžetni erotski film, a ona je uradila kućni video. Ovde se radi o ozbiljnoj produkciji.

Podrška
MOJ MUŽ BIRA SCENE

Simonidin suprug Saša se ne ljuti što će njegova žena biti u naručju drugog muškarca i što će je narod videti u provokativnom izdanju.
– Moj muž će učestvovati u pregovorima o tome šta dolazi u obzir, a šta ne, šta je dobro za mene i moju karijeru – kaže Simonida.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PUBLIKA IZABRALA – Album Bobana i Marka Markovića najbolji u svetu!

Bojan Bjelić:Od obožavateljke medenjaci u tangama!