in

SARA OSTAVILA AKIJA: On nije dečko za mene!

Pevač Andrija Marković i manekenka Sara Trajanović odlučili su da se posle dve nedelje emotivne veze raziđu! Naime, bivša farmerka nam je otkrila da putuje van Srbije za nekoliko dana i da Aki nije ispunio njena očekivanja.

„Da, istina je! Naša veza nije imala perspektivu i zato je i završena. Nije pala niti jedna teška reč među nama niti je bilo svađe! Bila sam pod velikim pritiskom, nisam navikla da javnosti objašnjavam svaki korak u svom životu i da se pravdam ako se negde pojavim bez Akija i da pričam zbog čega sam došla sama. Nije to ni bilo ono što smo očekivali. Nisam nikada bila javna ličnost i pritisak medija mi uopšte nije odgovarao. Na Farmi sam zamišljala da će kada izađem, biti potpuno drugačije, ali nažalost moja očekivanja se nisu ispunila“, izjavila je Sara

Bivša farmerka farmerka nam je otkrila i da putuje van Srbije za nekoliko dana.

„Uskoro odlazim na put i neću biti u Srbiji nekoliko meseci. Nisam želela da obavezujem nikoga da me čeka i da dajem prostora da se bilo šta dešva meni iza leđa. Nisam pristalica da baš o svemu pričam javno, ali kako je naša veza počela pred očima svih gledalaca, osećam da dugujem našim fanovima objašnjenje da smo se razišli u miru i da nema prostora bilo kakvim insinuacijama“, rekla nam je Trajinovićeva.

Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PUBLIKA IZABRALA – Album Bobana i Marka Markovića najbolji u svetu!

Bojan Bjelić:Od obožavateljke medenjaci u tangama!