in

Džunior Džek odveo Kaju iz Beograda zbog poročnog života!

Di-džej se nervira što Ostojićeva izlazi i pije kada on nije tu.

Ukoliko Kaja planira da postane gospođa Lućente, svoj život će morati da promeni iz korena. Uprkos tome što je Džunior Džek zaprosio Katarinu Ostojić pre dve godine, njih dvoje se još nisu venčali, kako navode izvori bliski pevačici, zbog toga što ona ima loše navike koje ne priliče ozbiljnoj ženi koja bi trebalo da postane supruga zvezde njegovog kalibra.

kaja i dzunior dzek

 

Strpljivi Džunior nadao se da će Kaja sama uvideti da noćni izlasci i opijanje treba da ostanu u prošlosti, a ona da se uozbilji. Međutim, kad je video da od toga nema ništa i da ona svaki put kad je u Beogradu bez njega okuplja društvo u svom stanu i banči s njima po klubovima, menja dan za noć, uslovio ju je – promena ili raskid! On ju je odveo odavde da bi promenila svoj život.

– Ne znam šta je bila kap koja je prelila čašu, ali evo već skoro drugi mesec prolazi, a od nje ni traga ni glasa – kaže Kajina prijateljica.

– Početkom decembra otišla je u Brisel i tad nam je rekla da mora da sredi svoju vezu i da se nećemo viđati u narednom periodu – kaže Kajina drugarica.
Pevačica nije došla u Beograd čak ni za novogodišnje i božićne praznike, a kad će se vratiti u zemlju, ostaje da vidimo.

kaja-i-dzek_af

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za ponedeljak 13. januar!

Brat Cece Ražnatović ostavio devojku zbog Sare!