in

MAJA OČAJNA, UZIMAJU JOJ SINA: Nikad nisam bila nesrećnija, ne znam šta ću kad mi ode dete!

Pevačica Maja Nikolić se pet godina bori sa bivšim za starateljstvo nad sinom. Pre dve godine sud je dete dodelio ocu, a u četvrtak će se definitivno znati kod koga dete ostaje.

Sudski proces koji Nikolićeva vodi sa drugim bivšim suprugom Vukom Kandićem dobiće epilog u Prvom osnovnom sudu. Pevačica kaže da do sada nije gubila veru i činila je sve da poništi sudsku odluku po kojoj je njen mlađi sin Lazar (7) dodeljen ocu.

„Potonule su mi sve lađe kad sam uradila sve što sam znala i umela. Žalila sam se i Apelacionom i revizionom sudu, kucala na razna vrata i molila da me čuju i da se suprotstave samovolji sudije koja je uprkos činjeničnom stanju i veštačenju odlučila da mi oduzme dete. Prekosutra će se okončati agonija i neću više imati volje za životom“, kaže Maja kroz suze.

Osim sedmogodišnjeg Lazara, Maja ima i šesnaestogodišnjeg sina Novaka iz braka sa Mirkom Šćepanovićem. Celog života je samostalno brinula o Novaku, a od razvoda sa Kandićem kaže izdvajala je novac za alimentaciju koju je plaćala za izdržavanje sina Lazara.

„Radim naporno samo da mojim sinovima ništa ne fali. Veštaci su dva puta utvrdili da Laza i ja imamo izuzetno emotivan i nežan odnos. Papire sam ponela i Tomi Nikoliću u kabinet. Nikada nisam bila nesrećnija i nemoćnija. Ne znam šta ću da radim kad mi i definitivno budu uzeli dete“, rekla je Maja.

Inače, pevačica je u toku petogodišnjeg sudskog procesa sa bivšim suprugom promenila pet advokata i potrošila blizu 15.000 evra, ali nije uspela da ostvari cilj – da ponovo živi sa sinom Lazarom.

Balkan Lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VREDI PROČITATI – Evo koje žene imaju najbolji seks!

Njena seksi guza ponovo u prvom planu! Foto