in

PEVAČ PREDLAŽE HITNU REKONSTRUKCIJU VLADE -Joca Stefanović: Lepu Brenu za predsednika Srbije!

Joca Stefanović ubeđen je da je Srbiji potrebna rekonstrukcija Vlade, kao i ministartvo za estradu na čijem čelu vidi sebe! Mladi pevač za „Alo!“ daje predloge za poboljšanje naše političke scene, a za novog predsednika Srbije predlaže koleginicu Lepu Brenu!

– Da li si za rekonstrukciju Vlade?
– Pa ne pitam se ja tu ništa, ali kada bih se pitao, promenio bih celu Vladu, kod mene bi svi bili srećni, zadovoljni i raspevani. Trebalo bi uvesti ministarstvo za estradu, pa da ja budem ministar, ali svestan sam da su mogućnosti za to male!

– Da li to znači da nisi zadovoljan Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem?
– Obožavam te ljude! Zar misliš da smem da kažem nešto drugo, ko god da je na vlasti meni je super. Šalim se, imaju veliki broj glasača, zato su tu gde jesu, obavljaju svoje dužnosti onako kako oni misle da treba, i to je to.
lepa brena
– Koga u budućnosti vidiš na mestu predsednika Srbije?
– Nekog koga vole ljudi, ko je lep, pametan, nekog ko bi predstavljao našu zemlju u punom svetlu, a to bi mogla da bude Lepa Brena. Ona je zgodna, ljudi je vole, uvek je raspoložena, staložena, ma bila bi pun pogodak!
– Da imaš mogućnost koji zakon bi promenio u Srbiji?
– Regulisao bih zakon o autorskim pravima, kao i zakon o saobraćaju jer smatram da su nesavesni vozači slabo kažnjeni, što i sami možete da vidite po broju saobraćajnih nesreća.
– Kako vidiš našu zemlju za deset godina?
– Vidim je kao članicu Evropske unije, a ljude koji su otišli iz naše države i potražili bolji život u inostranstvu da se vraćaju u Srbiju jer nam je porastao standard i imamo uslove za kvalitetan život. Vidim i porast nataliteta.
nevena adzemovic

Nevena Adžemović je najbolja riba u politici!

Poznato je da je Joca slab na lepe žene, pa smo ga pitali koju damu bi izdvojio kao najlepšu u politici.
– Joj, ja ne znam koje su sve žene u političkima vodama, ali od onih koje znam izdvojio bih Nevenu Adžemović. Ona je i lepa i zgodna. Nisam očekivao da ću je ikad videti na mestu poslanice, ali me je prijatno iznenadila. Ako bi nekome trebalo dodeliti lentu mis Skupštine, mislim da bi ona trebalo da je ponese. Veoma je atraktivna, pleni gde god se pojavi, ima vrlo lep osmeh, ali nisam kompetentan da sudim o njenom političkom umeću – izjavio je pevač.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VREDI PROČITATI – Evo koje žene imaju najbolji seks!

Njena seksi guza ponovo u prvom planu! Foto