in

NETRPELJIVOST MEĐU BIVŠIM FARMERIMA – HAOS: Marijana i Ivan se posvađali usred kafane!

Bivši farmeri posvađali su se u noćnom provod zbog pesme, a svađu su nastavili i napolju.

Bivši učesnici realityja Farma misica Marijana Leontijević i Ivan Marinković sreli su se u noćnom provodu kako su na imanju u Lisoviću bili u korektnom odnosu, srdačno su se pozdravili i malo popričali, ali kako je vreme odmicalo, tako se i njihov odnos promenio.

Da li pod uticajem alkohola ili zbog toga što misle da neko od njih dvoje nije bio fer, tek u pola provoda Ivan i Marijana su počeli da se svađaju u kafani i to pred gostima, a razlog je bilo naručivanje pesama.

„Kada su shvatili da su gosti primetili da se između njih dvoje nešto dešava i da se svađaju, Ivan i Marijana su napustili kafanu i svađu nastavili ispred lokala. Rekli su jedno drugome šta su imali, malo se raspravljali i shvatili da je uzalud, te da niko od njih dvoje neće popustiti. No, ipak razgovor nisu završili s negativnim stavom i mislima, pa su se vratili u kafanu i nastavili sa provodom“, ispričao je izvor.

Marijana je celo veče provela u društvu nepoznatog mladića, a prisutni su po njihovom ponašanju zaključili da između njih ima više od prijateljstva. Ili će tek biti.

Balkan lifestyle/Opera17

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

7 razloga za više jutarnjeg seksa!

Horoskop za ponedeljak 27. januar!