in

OPŠTA FRKA – Katarina Ješić: Maja Nikolić je sa mojim dečkom i preti mi ministrima!

Katarina Ješić iz Kalgarija tvrdi da je Alen Savić, koga Maja Nikolić predstavlja kao svog verenika, zapravo njen dečko i da je sve što pevačica priča u medijima laž. Ona naglašava da je ta „veza“ samo marketinška fora kako bi Nikolićeva povratila svog sedmogodišnjeg sina Lazara, koga je sud dodelio ocu Vuku Kandiću.

Maju i Alena, prema Kajinim rečima, spojio je zajednički prijatelj koji je njemu ispričao pevačicine privatne probleme, pa se on sažalio i kako bi joj pomogao, počeo je da glumi njenog verenika.

maja-nikolic i-alen1

 

– Sve je bila medijska kampanja koja je trebalo da traje oko mesec dana kako bi pokušala da povrati dete. Bila joj je potrebna mentalno i finansijski jaka osoba koja nije iz Srbije i koju niko ne zna jer bi tako izgledalo uverljivo pred medijima i pred sudom. Alena je prijatelj zamolio da joj učini uslugu i glumi verenika. Kad je shvatio u šta ga je uvukla, ja sam došla u Beograd da to rešim. Kakav crni verenik, kakva udaja! – kaže Kaja.
Ona tvrdi da je Maja počela da im preti kad joj je Alen saopštio da više ne može da glumi.
Ona je napala nas
– Maji se nije dopala ideja da se to prekine, pa je počela da nas proganja. Šalje nam poruke u kojima nam preti. Rekla mi je da će se moliti za mene u crkvi i da sam mason i da su mi ruke krvave, kao i da ne smem da dođem u Beograd i Sarajevo jer će me uhapsiti. Priča da sam je fizički napala nije tačna. Kad smo Alen i ja sedeli u kafiću, ona je došla. Ostavila je dete samo napolju na kiši, pa ga je konobar sklonio da ne kisne. Mislim da joj je potrebna pomoć jer je psihopata. Čula sam da priča da je trudna. Garantujem vam da će za mesec dana reći da je zbog stresa izgubila bebu – priča Ješićeva.

Maja Nikolić poruke

Katarina tvrdi da su ovo poruke Maje Nikolić.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

7 razloga za više jutarnjeg seksa!

Horoskop za ponedeljak 27. januar!