in

KEMAL MONTENO: Ekrem Jevrić je dokaz da samo budale danas prolaze!

Svako dete danas može da peva i postane zvezda preko noći. Nauče dva akorda, četiri reči i pevaju. To što je Ekrem Jevrić zvezda, dovoljno govori da samo budale danas prolaze.

Pevač Kemal Monteno ogorčen je na celokupnu situaciju na muzičkoj sceni na prostoru bivše Jugoslavije i kaže da se danas svi bave pevanjem, a dokaz za to je Ekrem Jevrić koji je postao zvezda preko noći.

„Koga god danas pitam šta radi, svi se bave pevanjem. Imam osećaj da svako dete danas može da peva i postane zvezda preko noći. Nauče dva akorda, četiri reči i pevaju. To što je Ekrem Jevrić zvezda, dovoljno govori da samo budale danas prolaze. Dobre i kvalitetne umetnike danas niko ne sluša, jer prolaze divljaci“, nezadovoljan je Monteno.

Legendarni pevač nije krio da je ljut i na rodno Sarajevo i nije siguran kada će ponovo pevati u glavnom gradu BiH zbog negativnog iskustva koja je doživeo.

„Što se tiče nastupa, u narednom periodu imam gostovanja u Ljubljani, Beogradu, Crnoj Gori, Makedoniji… Kada je Sarajevo u pitanju, sigurno je da neću doći tako brzo, jer sam prevaren sa svih strana. Ali, nije važno, jer 2013. godinu treba da zaboravim i krenem dalje“, bio je iskren Monteno.

Peva dok čeka bubreg

Monreno već duže vreme čeka na donora kako bi konačno uradio transplantaciju bubrega.

„Zdravlje nije loše, mada i dalje čekam na transplantaciju bubrega. Ali i pored toga radim. Za nastup koji sam nedavno imao u Bihaću slobodno mogu reći da je to bila najbolje odrađena Nova godina u mojoj karijeri. Novi album koji sam snimio niko ne sluša, jer ljudi danas ne vole lepe pesme nego samo ove divljake koji sviraju“, rekao je Monteno.

Balkan Lifestyle/Avaz

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KOLEGIJALNOST – Dženan poklonio pesmu Saši Kovačeviću!

Horoskop za utorak 28. januar!