in

Maja Nikolić na lekovima zbog verenika!

PEVAČICA ZBOG PROBLEMA KONZUMIRA TABLETE ZA SMIRENJE I PROTIV GLAVOBOLJE.

Rešenje za pakleni životni period u kom se našla, Maja Nikolić pokušava da prebrodi u društvu svojih prijatelja, ali, po savetu lekara, mora da koristi lekove protiv glavobolje i terapiju za smirenje. Maju smo uslikali u blizini njenog doma na Dorćolu kako ulazi u apoteku i kupuje nekoliko različitih lekova, recept je dobila od svog lekara.

maja nikolic tab

 

Na depresiju u kojoj se nalazi najviše je oticalo to što je na sudu izgubila starateljstvo za sina Lazara, ali i trougao u kom se našla, jer nije znala da je njen verenik Alen Savić oženjen izvesnom Sandrom. Nikolićeva je za naš list izjavila da će abortirati, jer ne želi da ima dete sa bivšim izabranikom, te verovatno zbog takve odluke ne mari što pije skoro punu šaku lekova.

maja nikolic tab.1

 

– Jako sam potresena zbog svega što mi se dešava, imam jake glavobolje, pa sam u dogovoru sa svojim lekarom počela da koristim terapiju koju mi je prepisao. U šoku sam zbog svega, nisam ni sanjala da ovakve stvari mogu da mi se dogode u životu. Moram zbog dece, ali i zbog sebe da budem pribrana, zato sam se držim onoga što mi je lekar prepisao – rekla nam je uznemirena Maja kada smo je sreli ispred apoteke u kojoj je kupovala tablete.

maja nikolic tab.2

 

Tokom jučerašnjeg dana pop pevačica je gostovala u „Jutarnjem programu” na televiziji „Pink”, gde je ispričala kako joj sada već bivši verenik šalje preteće poruke.
Podsećanja radi, Maja je optužila Alena Savića da se bavi dilovanjem droge, njega i izvesnu Katarinu tužila je zbog fizičkog napad na javnom mestu i navodnih laži koje su o njoj izneli u medijima.

Ima dokaze da ju je suparnica tukla

Kada smo zatekli Maju Nikolić ispred apoteke, zapazili smo da u ruci nosi lekarske snimke, pa smo je zamolili da nam pokaže o čemu se radi. Pevačica je kod sebe imala rendgenski snimak glave i analize krvi. Na jednom od papira koje je posedovala pisalo je da je pre osam dana primljena u bolnicu jer se žalila na bolove u predelu glave i leve butine, primljena je sa podlivima preko cele leve butine, glave i stomaka, ali nije imala hematome od zadobijenih povreda.
– Odmah nakon što me je Katarina napala, otišla sam u Urgentni centar, gde su mi konstatovali povrede glave, butine i stomaka. Na snimcima se jasno vidi da imam povredu od zadobijenog udarca u glavu. Takođe sam uradila i analize krvi koje pokazuju da sam u drugom stanju. Imam sve crno na belo – rekla je Nikolićeva.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za utorak 28. januar!

KAD MOGU DRUGI… – Ceca: Hoću i ja na Tajland!