in

PEVAČICA NAKON TAJLANDA OTIŠLA U PROVOD – Ana Nikolić se opet opija!

Nakon afere i objavljenih poruka koje je slala Ćazimu Osmaniju, pevačica Ana Nikolić otišla je na odmor u Tajland, a čim se vratila, sa drugaricom je izašla u noćni provod, gde je, kako tvrdi izvor sa lica mesta, popila veliku količinu alkohola.

Iako je pre tri godine zbog vožnje u alkoholisanom stanju privođena jer je imala dva promila alkohola u krvi, Ana očigledno ne brine zbog mogućnosti da joj se takav incident ponovi.

– Ana je došla u klub sa drugaricama, ne baš doterana, pretpostavljam da nije htela da se sređuje mnogo, da je ne prepoznaju. Bila je baš vesela, čim su stigle naručile su flašu vina i neke koktele, odmah su ustale da igraju i videlo se da se baš dobro provode. Čini mi se da je Ana pila samo vino, pa su u toku noći poručile još jednu flašu. Članovi „Leksington benda“ su nekoliko puta pozdravili koleginicu, koja je do kasno ostala u klubu – rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta u klubu „Vanila“.
ana nikolic.1
Zanimljivo je da u njihovom separeu nije bio nijedan muškarac, pa pretpostavljamo da je Nikolićeva te večeri želela da se opusti i zabavlja u ženskom društvu.
Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

I KAD NIJE ZA PAMĆENJE… – Seks je dobar za pamćenje!

SMS DANA – Ono kad ne znaš da uključiš veš mašinu!!!