in

FLERT: Marko Bulat pali se na Sanju Kužet!

PRED KAMERAMA DESILA SE LJUBAV NA PRVI POGLED…

Folk pevaču se na snimanju jedne emisije dopala voditeljka „Zvezdi Granda“, nakon čega ju je pozvao na piće.

Emocije pred kamerama.
Marku Bulatu jako se dopala voditeljka Sanja Kužet, koju je upoznao na snimanju emisije „Bračni sudija“. On nije časio ni časa, već ju je nakon emisije odmah pozvao na piće. Bulat i Sanja, oboje razvedeni, pred kamerama su blago flertovali, a Bulat je u jednom trenutku rekao:

– Kad sam čuo da je Sanja razvedena, pozvao sam je večeras u kafanu, da napravi devojačko veče i da se sutra uda za mene.
Sanja se smeškala na njegove izjave, ali i uzvraćala pomalo provokativnim komentarima. Kako saznajemo, njih dvoje se pre toga nisu poznavali, ali je Bulat brzo pao na čari atraktivne voditeljke.

sanja-kuzet-1391122471-437287

Pozvali smo Sanju da vidimo da li ju je poznati pevač nakon emisije pozvao na piće:
– On me pozvao na piće u toku emisije, ali sve je to bilo simpatično. Generalno je cela emisija bila takva. Ono što ste videli, to je to. On je to veče pevao u jednom lokalu u Beogradu pa me pozvao na piće – rekla je voditeljka emisije „Zvezde Granda“, dok jeMarko Bulat ostao nedostupan za komentar.

Inače, pevač se razveo od supruge Maje pre dve godine i nemaju zajedničke dece, dok Kužetova iz braka sa bivšim suprugom Zoranom Piperom ima četvorogodišnjeg sina Andriju.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KAD MOGU DRUGI… – Ceca: Hoću i ja na Tajland!

Zavirite u luksuzni dom Katarine Grujić! Foto