in

Bivši verenik otkriva – Alen Savić: Maja Nikolić je član sekte!

Pored toga što smatra da je psihički bolesnik, kaže i da se ona prema svom sinu ophodi kao premakućnom ljubimcu.

I dok Maja Nikolić priča da je u drugom stanju sa Alenom Savićem i da će abortirati, holandski biznismen je za „Alo!“ pričao o svom odnosu sa pevačicom i tvrdi da je ona član neke sekte. Pored toga što smatra da je psihički bolesnik, Savić kaže i da se ona prema svom sinu Lazaru (7) ophodi kao prema kućnom ljubimcu.

 

– Čuli ste da Maja stalno priča o deda Vuletu. Ja sam sa njom bio na slavi Sveti Nikola kod toga čoveka, kod koga ona inače stanuje. Deda Vule joj je dao jednu sobicu na Dorćolu, jer ona nema gde da živi. Smatram da je ona član neke sekte, jer stalno priča o masonima i demonima i o nekoj energiji koja leči ljude. Ona je pričala kako je nekada bila mason i da ju je deda Vule izbavio iz toga. Saznao sam da je on penzionisani neuropsihijatar i da je ona njegova bivša pacijentkinja. Na slavi je deda Vule rekao: „Čuvajte se, da nije mene masoni bi vas ubili! Držite se zajedno i kada umrem da ne dođe do toga“. Kada je sve ovo počelo da se dešava, pozvao sam ga i zamolio da joj pomogne, on mi je odgovorio da bolest još nije došlo do tako velikog stadijuma – ispričao je Alen za naš list.
– Video sam i njeno ophođenje prema detetu. Ona nije tip za dete. Mali Lazar je izvrstan dečak, ali on je njoj kao kućni ljubimac. Malo se poigra sa njim, jedno desetak minuta i onda ga pusti kod bebisiterke. Bebisiterka ga pokupi iz škole, odvede ga svojoj kući, ujutru ga odvede u školu i onda otac dođe po njega – kaže Savić i nada se da će se Maja obratiti nekoj psihijatrijskoj ustanovi.

– Njoj je potrebna psihijatrijska pomoć. Kada dođe u dodir sa alkoholom, njena psiha se promeni. Ja sam je savetovao da poseti psihijatra, čak sam joj rekao da dođe u Holandiju, da ću joj ja naći lekara koji će joj pomoći. Ja bih voleo da se vi malo ozbiljnije pozabavite njom, da se nađe neka ustanova koja će joj pomoći. Ja ću da dođem i da platim ukoliko je to potrebno, ona to ne mora ni da zna, ali bih voleo da joj neko pomogne – izjavio je Alen Savić.

Katarina nije mogla da pretuče Maju!

Dok Maja Nikolić na sav glas priča kako ju je Katarina Ješič pretukla, Alen nam je dostavio avionske karte koje dokazuju da Katarina nije bila u zemlji u trenutku kada je pevačica rekla da je dobila batine.

 

– Na avionskoj karti se vidi da je Katarina Ješić otišla iz Srbije 13. januara. Maja je 24. januara rekla kako je osam dana ranije dobila batine, što znači da je u pitanju 16. januar. Jasno je da Katarina tada nije bila u zemlji – izjavio je Alen Savić.

Majine poruke…

Nakon što su se poruke koje je Alen Savić navodno slao Maji Nikolić pojavile u medijima, holandski biznismen nam je poslao uslikane poruke koje je dobijao od pevačice. U jednoj od njih, koja je poslata 27. januara piše:

„Ja ću te posećivati u zatvoru, dajem ti reč“. Nekoliko dana ranije, tačnije 19 janura, Maja je Alenu poslala poruku sledeće sardžine: „Do 16 h možeš da zoveš da mi se izviniš, jer u suprotnom ja radim kako treba. Ti si me naterao na to. Povredio si me, ponizio, još hoćeš da ti objavljuješ nešto o meni. Danas je Bogojavljenje. Sve mora da bude obavljeno! Videćeš i žao mi je. Dala sam reč: Jedna izjava o meni i moraću da kažem da sam se zabavljala sa narko-dilerom iz Holandije i da dam dokaze za to“, stoji u poruci.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Boban Rajović otvara restoran u Novom Sadu!

LOŠE ISKUSTVO ILI PRAVILO-Slađa Delibašić: Neće prevariti samo muškarac koji ne može!