in

LUKAS 007 – „Voleo bih da budem tajni agent!“

– Da postoji srpska verzija serije „Doline vukova“, sam bih se prijavio za ulogu glavnog junaka – kaže popularni pevač.

Pevač Aca Lukas, koji je veliki fan serije “Dolina vukova”, na snimanju emisije “Glamur” na televiziji “Hepi” je izjavio da bi voleo da postoji srpska verzija ovog turskog serijala, jer bi se u tom slučaju odmah prijavio da glumi glavnog junaka, inače pripadnika Državne bezbednosti!
Popularni pevač kaže da je “Dolina vukova” najbolja serija koju je gledao u životu, kao i da uvek može da je gleda iznova.
– Da postoji srpska verzija serije “Doline vukova”, sam bih se prijavio za ulogu glavnog junaka – objašnjava Lukas koji je na pitanje da li bi radije bio na strani tajne službe ili mafije, kao iz topa odgovorio: “Na strani Državne bezbednosti, naravno!”.
– Istina je da u seriji ima akcije, pucanja, mafije, obaveštajnih službi, ali ima i ljubavnih momenata koji su stvarno odlični. I sam sam mislio da su te serije besmislene, ali za razliku od španskih, Turci su u “Dolini vukova” pokazali da su izuzetno napredovali, jer je ovo urađeno na svetskom nivou. Gledao sam seriju “Bekstvo iz zatvora”, koja mi se dopala, ali “Dolina vukova” me je oborila. Inače sam televizijski manijak, kad počnem da gledam seriju, ne odustajem – ispričao je Aca Lukas.
Da podsetimo, nove epizode serije “Dolina vukova” se na TV “Hepi” prikazuju od ponedeljka, 3. februara.
Balkan lifestyle/Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Boban Rajović otvara restoran u Novom Sadu!

LOŠE ISKUSTVO ILI PRAVILO-Slađa Delibašić: Neće prevariti samo muškarac koji ne može!