in

Aleksandra Radović: Ne moram da pevam, imam bogatog dečka!

Radovićeva tražila oko 5.000 evra za nastup u jednom klubu, gazda je odbio, a ona mu rekla da neće da radi jer njen dečko ima pare

Aleksandra Radović našla je bogatog dečka kojim se hvali gde god stigne, saznaje Kurir. Ipak, njegovo ime još ne otkriva. Osim najbližim prijateljima. A da je ulovila lovatora, sama je otkrila. Naime, pop pevačicu su nedavno pozvali vlasnici jednog kluba kako bi dogovorili nastup, a kada im je saopštila cenu, oni umalo nisu pali u nesvest.

Aleksandra je tražila više od pet hiljada evra za samo dva bloka pevanja i ni pod razno nije htela da spusti cenu. Pošto je, kao po običaju, bila nadmena i izigravala zvezdu, ljudi su je posavetovali da zbog takvog ponašanja i fiksne cene od koje neće da odustane neće imati mnogo posla iako je dobra pevačica, a ona je na to odgovorila:

– Ne moram da pevam, imam bogatog dečka.

Naš izvor kaže da je zbog visoke cene Radovićeva izgubila mnoge tezge, ali ona ni pod razno neće da smanji cifru.

– Aleksandra je profesionalac i sjajna pevačica, ali sa cenom je preterala. To možda može da traži za neke veće klubove koji imaju više od 2.000 mesta, a ne za manje, kao što su uglavnom u Beogradu, a u kojima gostuju poznati pevači.

Kada je nedavno pregovarala sa gazdom jednog kluba, rekla je da ko nema da plati cenu koju ona traži, ne mora ni da je zove jer je našla imućnog momka koji ispunjava njene prohteve – rekao je naš izvor i dodaje da Aleksandra nema običaj da javno priča o svojim momcima, pa su se svi začudili da je ovog puta pomenula svog izabranika.

Balkan lifestyle/Kurir

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Zavirite u luksuzni dom Katarine Grujić! Foto

Jelena Karleuša Andreju Kulundžiću: Stani bre, hoćeš da ti plačem ovde?