in

5 načina da učinite seks još vrelijim!

Ništa ne može više da uzbudi frajera od devojke koja zna da ga zavede na različite načine…

Podarite mu vizuelno zadovoljstvo

Obline i ženski delovi nisu za džabe na vašem telu. Muškarci vole da vide devojku u vešu sa koje neće moći da skinu ruke. Žene vole crveni veš, a i brojne studije pokazuju koliko ga tek samo muškarci obožavaju – pa proverite.

Preuzmite kontrolu

Iako smo dame u društvu, nije sramota biti otkačena iza zatvorenih vrata. Neka se uloge promene: Vi preuzmite kontrolu. Budite na vrhu, jer ne samo da je to dobro za vas već je jedna od omiljenih poza kod muškaraca.

Izađite iz kreveta

Spavaća soba nije jedino mesto za akciju. Odvedite ga u neku drugu prostoriju i uradite to na kauču ili kuhinjskom stolu. Ukoliko želite da ostanete u svojoj sobi neka vas podigne uz zid, tako da leđima budete okrenute ka njemu.

Izazivajte ga

Ceo dan mu šaljite poruke i postepeno podižite njegov nivo uzbuđenja dok je napolju ili na poslu. Recite mu koliko ga želite i da ćete ga čekati čitave noći. Dodajući na kraj poruke jedva čekam da te zgrabim učiniće da zaustavi saobraćaj kako bi što pre došao do vas.

Igrajte se

Ubacite u akciju i neke igračke. Naravno govorimo o onim nenapadnim kao što je npr. vibrirajući prsten (koji vam pomaže da stignete do velikog O). Ovo će sigurno začiniti vaš seksualni život.

Balkan lifestyle/Cosmopolitan.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

7 razloga za više jutarnjeg seksa!

IZAZOVNA – SAMA U KREVETU: Seksi Jelena Kostov snimila visokobudžetni spot!