in

LEPA BRENA NAJAVILA NASTUP – Nisam kao Madona, sama pišem scenario za svoje koncerte!

Lepa Brena, najveća zvezda bivše Jugoslavije, juče je u Novom Sadu najavila koncert koji je zakazala za Dan zaljubljenih u dvorani SPENS. U prepunoj konferencijskoj sali hotela „Park“, Brena se pojavila u pratnji tamburaškog orkestra, koji će se, kako „Alo!“ saznaje, pojaviti i na njenom koncertu. Brena se raduje što će posle 18 godina pauze pevati u Novom Sadu.

 – Ovo je grad koji mi je mnogo u životu značio. U njemu sam živela i on je predstavljao oazu mog duševnog mira. Ovo je grad po kojem sam za vreme bivše Jugoslavije šetala mirno i bezbedno – rekla je Brena i dodala da će prirediti spektakl za pamćenje za publiku, koja će tog dana doputovati i iz bivših jugoslovenskih republika, ali i iz Bugarske.
lepa brena

Ona se za ovaj koncert pripremala puna dva meseca.
– Madona ima svog scenaristu i veliku ekipu koja je prati, ali posle 30 godina rada sasvim je normalno da sama napravim scenario za svoj najlepši koncert, koji će se tek dogoditi. Ako bude potrebe, neću pevati samo jedan dan, već 30 dana, što sam već i uradila u Domu sindikata – istakla je Brena.

Nakon konferencije kojoj su prisustvovali predstavnici mnogih i domaćih i inostranih medija, ona je uz pratnju tamburaškog orkestra otpevala pesmu „Ja nemam drugi dom, osim doma u srcu tvom“.
Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Jelena Karleuša Andreju Kulundžiću: Stani bre, hoćeš da ti plačem ovde?

NEĆE DA PLATI: Karleuši isključili grejanje, dugovala 900.000 za gas