in

X FACTOR – DANIJEL KAJMAKOSKI: Radio sam na građevini, postao nadzornik, ali…

Rođen sam sa muzikom u sebi. Moj otac svira harmoniku i peva narodnu muziku, a ja sam samouk. Malo prebiram po gitari, sviram klavir i pevam.

Daniel Kajmakoski, učesnik muzičkog šoua X Factor, 2010. odustao je od pevanja i otišao u Beč trbuhom za hlebom, ali se na nagovor prijatelja prijavio u najledaniji muzički šou na svetu. U Beču je čak radio na građevini, i kako kaže, dobro mu je išlo.
„I to mi je baš fino išlo, čak sam postao i nadzornik, ali to jednostavno nije bilo to“, rekao je mladi Makedonac.

„Rođen sam sa muzikom u sebi. Moj otac svira harmoniku i peva narodnu muziku, a ja sam samouk. Malo prebiram po gitari, sviram klavir i pevam“, rekao je Daniel.

Ovaj skromni momak bez problema otkriva kako je u jednom trenutku u svom životu presekao, napustio muziku. Tri godine sam radio na gradilištu. Tamo sam stekao divne prijatelje. U jednom trenutku sam unapređen, dobio sam i kancelariju. Međutim, nešto mi je nedostajalo. Čak mi je i šef rekao da moram da se vratim muzici. I onda me je moj prijatelj Antonio pozvao i rekao: „Slušaj, ja sam te prijavio za ‘X faktor‘, a ti radi kako misliš da bi trebalo“, ispričao je pevač.

Na komentare da je jedan od favorita, on samo sleže ramenima.

„Ne znam kako da vam odgovorim na to. Niko nije savršen. Svi falširamo i svi imamo loš dan, ali svi mi iz „X faktora“ možemo da se merimo da svetskim zvezdama“, siguran je ovaj pevač.

Balkan lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Jelena Karleuša Andreju Kulundžiću: Stani bre, hoćeš da ti plačem ovde?

NEĆE DA PLATI: Karleuši isključili grejanje, dugovala 900.000 za gas