in

NEĆE DA PLATI: Karleuši isključili grejanje, dugovala 900.000 za gas

Iako je Duško obećao da će prikupiti novac koji duguje, on nije uspeo da ispoštuje dogovorene rokove, zbog čega su mu nedavno uručili poslednju opomenu pred isključenje, kaže izvor blizak preduzeću

Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić ostali su prošle godine bez grejanja zbog neizmirenih obaveza „Srbijagasu“. Naime pevačica nije na vreme plaćala račune za prirodni gas kojim greje dupleks na Dedinju, zbog čega je prvobitni račun iznosio čak 900.000 dinara, nakon čega su im nadležni isklučili grejanje.

Međutim Tošić je u međuvremenu uspeo da otplati deo dugovanja od 400.000 dinara i tada je potpisao reprogram koji ga je obavezao da preostalih 500.000 dinara uplati u što kraćem periodu, čega se on i njegova supruga nisu pridržavali.

Kako je na snagu stupio Zakon o naplati dugovanja, njima je nedavno poslata opomena pred isključenje gasa.

– Duško i Jelena nisu na vreme plaćali račune za grejanje koji su se u međuvremenu nagomilali. Nekoliko puta im je odlagano isključenje, jer su obećali da će izmiriti obaveze, ali kako to nisu učinili u dogovorenom roku, ponovo bi mogli da ostanu bez grejanja. Iako je Duško obećao da će prikupiti novac koji duguje, on nije uspeo da ispoštuje dogovorene rokove, zbog čega su mu nedavno uručili poslednju opomenu pred isključenje-kaže izvor blizak preduzeću.

U „Srbijagasu“ nisu hteli ni da potvrde, ali ni da demantuju ovu priču.

– O gospodinu i gospođi za koju me pitate nemam saznanja, niti smem da ih iznosim u javnost, osim ako sud drugačije ne naredi – rekla je Marija Labus iz „Srbijagasa“.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ZAVEJANA NA AUTOPUTU – DRAMA JELENE JOVANOVIĆ: Jedva sam preživela!

Do savršenog rumenila u tri koraka