in

REHABILITACIJA: Saša Kovačević ne može da govori!

OPERISAO SINUSE I TREĆI KRAJNIK.

Mladi pevač Saša Kovačević pre nekoliko dana imao je uspešnu operaciju sinusa i trećeg krajnika, a trenutno se nalazi kod kuće na lečenju. Iako je operacija prošla uspešno, Kovačević trenutno ne može da govori, a devojka Jovana Jocić, koja je sve vreme sa njim, hrani ga na slamčicu kako bi se što pre oporavio.

– Saša je u petak imao operaciju sinusa i trećeg krajnika, koja je uspešno prošla. Iako je po planu trebalo u ponedeljak da izađe iz bolnice, lekari su ga kući pustili već u nedelju. On trenutno ne može da priča i hrane ga na slamčicu, ali su svi sigurni da će se brzo oporaviti. On se od operacije oporavlja u svom stanu, a sa njim je sve vreme njegova devojka Jovana. Ona brine o njemu, a svakodnevno ga posećuju mama i tata, kao i brat Rade – izjavio je za “Alo!” izvor blizak pevaču i dodao da je Saša optimista i da veruje u brz oporavak.

Pevačev otac Dragan Kovačević potvrdio je naša saznanja i detaljno nam objasnio u kakvom stanju se trenutno nalazi njegov sin.

sasa kovacevic sa roditeljima

– Operacija je prošla dobro. Sale se oporavlja, ima jake bolove, ali svakodnevno prima injekcije. S obzirom na to da je veoma aktivan kada su život i posao u pitanju, teško mu pada to što mora da leži i što ne može da priča. Sinusi mu ne predstavljaju problem koliko treći krajnik, koji je operisao, ali konačno su mu izvađene gaze i tupferi iz nosa, pa sada može i da diše na nos, što mu je olakšalo stanje. Očekujemo da će se uskoro oporaviti. Konsultovali smo se sa doktorom oko nastupa zakazanog za 14. februar, pa su prema tome zakazali operaciju. Svi smo uz njega i Sale je jak momak, tako da se nadam da će stoički izdržati ovu situaciju – kaže Dragan.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ZAVEJANA NA AUTOPUTU – DRAMA JELENE JOVANOVIĆ: Jedva sam preživela!

Do savršenog rumenila u tri koraka