in

VRAĆA SE NA STARO – Keba se miri sa Pinkom, hoće nazad u Grand!

Dragan Kojić Keba povukao je tužbu koju je prošle godine podneo protiv televizije Pink, saznaje Kurir. On je rešio da prvi pruži ruku pomirenja, jer otkako je zbog problema s „ružičastom televizijom“ morao da napusti „Grand produkciju“ i pređe u PGP, njegove pesme više nisu slušane kao nekad.

Ono što je imao dok je izdavao albume pod okriljem diskografske kuće Saše Popovića, njegovog velikog prijatelja, s poslednjim CD „Fer ubica“ to ni približno nije postigao. Baš iz tog razloga odlučio se na ovaj korak, jer samo ako reguliše svoj odnos sa televizijom Željka Mitrovića, moći će nazad u „Grand“.

Slabo prošao u PGP

– Keba je pogazio ono što je rekao o Pinku i povukao tužbu. On se nikome ne dodvorava, jednostavno mu fali reklama, i zbog toga hoće da izgladi odnose s čelnicima televizije. Njegov poslednji CD nije dovoljno izreklamiran. Svestan je da bi u „Grandu“ njegov album mnogo bolje prošao – priča izvor i dodaje da se folker nikad nije svađao sa Sašom Popovićem, s kojim je i posle prekida saradnje nastavio privatno da se viđa.

Napad na snimatelja

Podsetimo, posle sukoba koji je Keba imao sa ekipom emisije „Paparaco lov“, kad je udario njihovog snimatelja jer su ga snimali u njegovom dvorištu, pevač je njih i televiziju tužio. Od tada je zabranjen na Pinku. Keba nije imao nikakav komentar.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ZAVEJANA NA AUTOPUTU – DRAMA JELENE JOVANOVIĆ: Jedva sam preživela!

Do savršenog rumenila u tri koraka