in ,

Do savršenog rumenila u tri koraka

Ukoliko želite da izbegnete izgled čudnog klovna ili lutke, obratite pažnju na vrstu rumenila kao i koliko i gde ga nanosite.

S malo kojim make-up proizvodom se toliko lako možete zaigrati kao s rumenilom. Kako ne biste izgledali poput lutke ili čudnog klovna, primenite ove savete. Baš kao što može i odmoći ako ne znate pravilno da ga koristite, rumenilo može i pomoći. Ono će vašem licu dati svež, odmoran i vedar izgled i mladalački sjaj.

Prvi korak
Najvažnije je odabrati savršenu nijansu rumenila. Tamnijoj puti najbolje će odgovarati nijanse breskve i one narandžaste, a svetlom tenu one koje vuku na roze. Kada je reč o teksturi, odaberite ono koje će najbolje odgovarati vašoj koži. Ako imate suvu kožu, odaberite rumenilo u peni ili kremi, a ako je vaša koža masnija, izaberite rumenilo u kamenu ili prahu.

Drugi korak
Utrljajte četkicu u rumenilo i pre nego je prislonite na obraze, nežno oduvajte višak rumenila s nje. Nanesite rumenilo kružnim pokretima na jagodice obraza i nežno razmazujte rubove dok ne dobijete lagani prelaz. Nije loša ideja da se malo uštinete za obraz pre nanošenja kako biste videli na kojim se tačno delovima lica prirodno rumenite.

Treći korak
Čini li vam se da vam obrazi nisu dovoljno naglašeni, ponovite prethodni korak. Ako vam se pak čini da ste preterali, lagano vaticom uklonite višak.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NEĆE DA PLATI: Karleuši isključili grejanje, dugovala 900.000 za gas

Dnevna šminka: što manje rumenila, to bolje i prirodnije