in

Jovana o Danijelovim pretnjama: Ne bojim se, i zatvor je za ljude!

Jovana i Danijel Alibabić uskoro će i zvanično biti bivši supružnici. Prvo ročište pred sudom u Podgorici u njihovoj brakorazvodnoj parnici, kao i povodom tužbe koju je pevač podneo protiv supruge za pokušaj iznude novca i klevetu, zakazano je za 25. februar.

Obe strane uredno su pozvane, a da li će se naći oči u oči prvi put nakon što se Jovana krajem decembra iselila iz njihovog iznajmljenog stana u Beogradu i vratila se u rodni Niš, saznaćemo za nešto više od tri nedelje. Oboje tvrde da će se pojaviti, jer što pre žele da okončaju ovu agoniju.

Ovaj poziv koji sam dobila je u stvari svojevrsni pokušaj suda da nas eventualno pomiri. Od primirja nema ništa i ja samo jedva čekam da budem slobodna žena. –

Ne bojim se Danijelovih pretnji, Suda, krivice, zatvora… Sve je za ljude, pa i zatvor. Ja od svojih reči i dela ne bežim i nemam čega da se bojim – rekla je Jovana Nikolić.
Ona je dodala da, iako žarko želi da se neuspeli brak okonča što pre, pred Danijelom nikada neće spuštati glavu. Ne bih volela da prođemo jedno pored drugog spuštenih glava, da se pravimo da se ne poznajemo i da se izbegavamo. Uprkos svemu, volela bih da se pozdravimo kada se sretnemo na ulici – dodala je lepa Nišlijka.

Danijel je, s druge strane, ostao dosledan u odluci da o Jovani više ne govori. Samo je kratko izjavio da će se posvetiti karijeri i da smatra da je njegova „najveća greška to što je Jovanu tretirao kao princezu“.
Nepristojna ponuda

– Rešila sam da se odselim od roditelja. Posle svega, prijaće mi da započnem potpuno novi život, sama. Za početak ću živeti sa sestrom bliznakinjom. Odustala sam od Beograda i života u njemu. Posao još uvek nisam našla, jer su sve poslovne ponude koje sam dobijala bile neprikladne i nepristojne. Nudili su mi svašta, a ispod toga se krilo ono što ne bih radila ni za koje pare – kaže Jovana.

Balkan lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NEĆE DA PLATI: Karleuši isključili grejanje, dugovala 900.000 za gas

Dnevna šminka: što manje rumenila, to bolje i prirodnije