in

TATIN PONOS – Ognjen Amidžić: Matiji sam menjam pelene, i dobar sam u tome!

Ognjen Amidžić uživa u društvu svog dvomesečnog sina Matije, te upravo u onim slatkim roditeljskim mukama crpi energiju i za posao u kojem će uskoro proslaviti čak dve deceije rada na televiziji.

Popularni voditelj Ognjen Amidžić ove godine obeležiće dve decenije uspešnog rada na televiziji, a kaže da mu snagu da gura dalje daju upravo dvomesečni sin Matija i supruga Danijela.
Ognjen Amidžić na slatkim mukama sa sinom Matejom: Spavaj, molim te, suzice te moje mole!

„Život se mnogo promenio od kada sam postao otac. Matija je sada najvažnija osoba u mom životu i prioriteti su postali potpuno drugačiji. Osećaj kada postaneš roditelj ne može da se opiše. Svi ljudi koji imaju decu znaju o čemu pričam“, kaže ponosni tata za „Hello“, i dodaje da iako je sada mnogo više iscrpljen no pre Matijinog rođenja, ipak to jesu slatke muke na koje ne može da se požali.
„Spadam u očeve koji menjaju pelene i hrane svoju bebu i mislim da to dobro radim, ali ne znam da li sam u pravu. Danijela se, naravno, bolje od mene snašla u svim tim poslovima“, kazao je voditelj.

Ognjen je takođe rekao da se trudi da svaki svoj slobodni trenutak provede uz suprugu i sina, kao i da je njegov i Danijelin odnos sada mnogo potpuniji.
„Ne odvajamo se od mališana. Sami čuvamo Matiju, jer je za sada još uvek rano za dadilje ili stručnu pomoć. Verujem da bi nam prijao odmor udvoje, ali još nema uslova za tako nešto“, zaključio je Amidžić.

Balkan lifestyle/Hello

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NEĆE DA PLATI: Karleuši isključili grejanje, dugovala 900.000 za gas

Dnevna šminka: što manje rumenila, to bolje i prirodnije