in

Sandri buduća svekrva izabrala prsten od 10.000 evra!

Levu ruku Sandre Obradović od utorka krasi verenički prsten od belog zlata koji je za nju odabrao njen dugodišnji dečko Aleksandar Nedeljković uz pomoć svoje majke Olivere!

Skupoceni komad nakita naročito se svideo Sandrinoj budućoj svekrvi, koja je insistirala da atraktivna manekenka dobije ovakav verenički prsten koji košta tričavih 10.000 evra, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.

– Prsten od belog zlata, ukrašen velikim brilijantom kojim ju je verio Saša u jednom restoranu, Sandru je ostavio bez daha.

Verenički prsten koštao je 10.000 evra, a lično ga je birala Sašina majka Olivera, kojoj se prsten veoma dopao – kaže naš izvor i nastavlja:

– Sandra i Saša u vezi su dve godine i oboje žele da se skrase i ljubav krunišu brakom. Odlučili su da se venčaju u maju i organizuju veliko slavlje. Dvoume se da li da svadbu organizuju u vili „Jelena“ ili u „Orašcu“, gde budući mladoženja i njegova porodica imaju kompleks hotela. Kumovi će biti Sandrina školska drugarica i Sašin prijatelj iz detinstva.

Ovim povodom pozvali smo Sandru Obradović, ali ona je nije želela da komentariše ništa o veridbi.

Treća sreća!

Sandra Obradović do sada je navodno dva puta bila verena, i to sa sa odbojkašem Ivicom Jevtićem i zvezdom „Granda” Slobodanom Vasićem, ali, nažalost, nijednu od tih veza nije krunisala brakom. S obzirom na to da je sada treći puta verena i da je izvesno da će se udati u maju, krilatica „treća sreća“ će joj se, po svemu sudeći, pokazati kao istinita.

Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dnevna šminka: što manje rumenila, to bolje i prirodnije

Punđa kao najglamuroznija frizura