in

Viki Miljković Dunjićima gradi kuću u Novom Pazaru!

Spasla ih bede

Skupština opštine Novi Pazar, na inicijativu folk pevačice Viki Miljković, dodelila je plac od 2,5 ari u tom gradu unesrećenoj porodici Dunjić, koja živi u zabačenom zaseoku Banovica na Pešteru. Slađana i njene četiri ćerkice ostale su, nakon što je Miodrag, glava porodice, tragično nastradao krajem novembra, same da se bore u teškim uslovima izolovane od sveta. Prekjuče su ponovo plakali, ali od sreće.

– Deco, preselićemo se blizu škole – kroz suze je ponavljala ova mlada žena:
– Presrećna sam. Iz firme mog pokojnog supruga obećali su mi i zaposlenje kad se preselimo bliže gradu kako bih mogla lakše da dolazim na posao, a deca u školu. Kad padne sneg, ovde nema pomeranja. Nemoguće je kolima proći do nas.

Muke njene porodice prvi je otkrio poznati novopazarski humanista Hido Muratović, a na tužnu priču odreagovala je Viki Miljković, koja ih redovno snabdeva svim potrebnim namirnicama. Intenzivirala je saradnju s ljudima iz stranke Rasima Ljajića, koja je tamo na vlasti, kako bi se Dunjićima obezbedio plac na kojem će im ona podići kuću.

– Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović bio je više nego predusretljiv i kao i mnogo puta do sada pomogao je siromašnima. Zahvaljujem i svim članovima Skupštine koji su glasali da se ovaj plac dodeli Dunjićima. Čim se završi papirološka procedura, započećemo gradnju njihovog novog doma i tako ćemo obezbediti bolju budućnost i šansu za uspešniji život četiri preslatke devojčice – naglasila je Viki.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dnevna šminka: što manje rumenila, to bolje i prirodnije

Punđa kao najglamuroznija frizura