in

Iako su je čekali mesecima, zbog nemira je morala da otkaže nastup!

Iako su nekoliko meseci čekali na njen nastup, zbog nemira koji vladaju u Bosni Milica Pavlović je morala da otkaže druženje sa publikom u Tuzli.

Atraktivna pevačica Milica Pavlović ume da napravi pravi lom na svojim nastupima, pa je tako zadovoljni njenim angažmanom vlasnici klubova redovno zovu da se vrati na mesto zločina.

U poznatom klubu „Viva“ u Tuzli Milica je u prethodnoj sezoni nastupila čak četiri puta i uvek je pravi haos jer zbog ogromnog interesovanja za njen nastup veliki broj ljudi uopšte ne može da uđe u klub.

Međutim, iako je trebalo da dobro prodrma svoju publiku u pomenutom gradu ovog petka, do toga nije došlo zbog nereda i protesta koji su tamo u punom jeku.

– Publika već nekoliko meseci čeka njen nastup jer je stvarno svakog puta atmosfera fenomenalna kada gostuje Milica. Međutim, zbog nereda i protesta koji trenutno vladaju u Bosni, posebno u Tuzli, Milica je iz sigurnosnih razloga ipak morala da otkaže nastup i odloži druženje sa publikom za neki drugi put – navodi naš izvor.

Međutim, nastup koji je za subotu zakazan u Posušju u klubu „Gaudeamus“ će biti održan jer tamo nije tako alarmantna situacija.

Tragom ovih informacija smo kontaktirali Milicu koja nam je potvrdila da je nastup u Tuzli otkazan zbog nemira.

– Tačno je da je zbog nemira moj nastup u Tuzli otkazan i pomeren za drugi datum. Mi smo već stigli u Posušje raznim zaobilaznicama i moj bend i ja jedva čekamo da krenemo sa svirkom – rekla nam je Milica.

Balkan lifestyle/Opera17

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Jelena Karleuša vam otkriva kako se kupuje popularnost!

5 trikova za brisanje umora sa lica!