in

LEPA BRENA: Minimaks je od početka obeležio moj estradni put!

NAVRŠILO SE DEVET GODINA OD SMRTI ŠOUMENA

Lepa Brena za Milovana Ilića kaže da je bio jedan od najboljih voditelja svih vremena, koji je kumovao injenom umetničkom imenu.

Ostao u lepom sećanju.
Na današnji dan pre devet godina preminuo je jedan od najboljih domaćih voditelja svih vremena – Milovan Ilić Minimaks. Legendarni šoumen, koji je proslavio mnoge današnje estradne zvezde, ostaće upamćen po svom humoru, ali i po harizmi kojom je milionsku publiku uspevao da prikuje za male ekrane!

Imao je skromno zapažanje da bi se mnoge od tih zvezda, kao što je, na primer, Lepa Brena, probile i bez njegove pomoći. Među onima koje je podržao i „pogurao“ nalaze se i Dara Bubamara, Jami, Vendi… Javno je govorio da ga na estradi najviše oduševljavaju Svetlana Ceca Raznatović i Brena.

Nepunu deceniju nakon njegove smrti Minimaksove muze rado i najlepšim rečima govore o ovom estradnom tvorcu.

– Minimaks je bio preteča svega onoga što se danas zove estradno novinarstvo. O svojim gostima je znao sve – od momenta rođenja pa do trenutka kad gostuju kod njega. Sećam se da me je jednom mrtav ozbiljan pitao da li sam kao dete volela da se igram limuna i narandže. Nisam verovala da je našao i taj podatak! Uživala sam u njegovim emisijama, a jedan period vodio je i „Grandove“ formate. Na početku karijere je mom nadimku dodao ono Lepa, što je trajno obeležilo moj estradni put i prepoznatljivost – priseća se Lepa Brena.

milovan-ilic-minimaks-1391890929-442185

lepa-brena-milovan-ilic-minimaks-minimaks-1391890911-442183

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Jelena Karleuša vam otkriva kako se kupuje popularnost!

5 trikova za brisanje umora sa lica!