in

Mima Karadžić dovodi Sulejmana u Crnu Goru!

Nakon što se u Beogradu sreo sa jednim od najpopularnijih turskih glumaca Halitom Ergenčom, koji igra u seriji „Sulejman Veličanstveni“, Milutin Mima Karadžić je odlučio da sa njim ostvari poslovnu saradnju. Tako će Mima Halitu ponuditi saradnju na seriji „Budva na pjenu od mora“, a veruje da će publika tim potezom biti oduševljena.

– U planu je da se zakupe bilbordi na kojima će biti Sulejman sa svim njegovim ženama, a u pozadini da se vidi Istanbul i Savo Bačić sa svim njegovim ženama, a iza njih se vidi Budva. Inače, omiljene destinacije za letovanje u Srbiji su Budva i Turska, tako da ćemo i na ovaj način promovisati turizam – ispričao je Mima za „Portalanalitika“ i objasnio kakvu će ulogu imati ovaj najpopularniji turski glumac.

halit ergenc-sulejman

– Nije nam interesantno da ga dovedemo kao glumca koji će imati neku posebnu ulogu. Bolja je varijanta da nekako povežemo te dve serije, tako što će Halit u Budvu stići sa svoji ženama kao Sulejman i, recimo, zakupiti „Splendid“ ili Sveti Stefan. Mislim da bi se njegovom dolasku Budvani obradovali – kaže Karadžić, čija će se serija „Budva na pjenu od mora“ emitovati u Egiptu i UAE, a verovatno i u Tunisu i Maroku.

– Voleo bih da serija stigne i do Turske – iskren je bio Mima Karadžić.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Jelena Karleuša vam otkriva kako se kupuje popularnost!

5 trikova za brisanje umora sa lica!