in

NOVI RIJALITI – Vendi i Jelena Golubović u istom krevetu

„ODAVNO POSVAĐANE“

Dve ljute protivnice sa iskustvom u rijaliti programu pevačica Vesna Vukelić Vendi i rediteljka Jelena Golubović ulaze u novu avanturu.

Bivše učesnice rijalitija Farma čiji se sukob na estradi proteže deceniju unazad, pevačica Vesna Vukelić Vendi i rediteljka Jelena Golubović nedavno su počele da snimaju novi rijaliti program pod nazivom „Odavno posvađane“, u kojem ih kamere prate 24 sata dok njih dve žive u istom stanu i spavaju u istom krevetu.

„Organizatori novog rijalitija došli su na ideju da spoje dve ljute protivnice u rijalitiju koji će se emitovati na televiziji Pink. S obzirom da su njih dve potpuno različite u svakom pogledu, produkcija je ubeđena da će taj spoj izazvati pravu revoluciju kod gledalaca“, kaže dobro obavešten izvor.

„Njih dve će 24 sata biti zatvorene u jednom stanu gde će živeti zajedno, upućene jedna na drugu sve će deliti od kašike do postelje. U ovom formatu fizički kontakt nije dozvoljen, te se pretpostavlja da će svađe biti žučne i do sada neviđene. NJih dve ne razgovaraju više od 10 godina, pa će biti interesantno videti kako se bore za nagradu. Publika će SMS glasanjem odabrati pobednicu po svom mišljenju“, dodaje izvor.

Kako će se snaći jedna uz drugu, ostaje da vidimo.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Jelena Karleuša vam otkriva kako se kupuje popularnost!

5 trikova za brisanje umora sa lica!