in

SARADNJA – Lorin gostuje kod Željka Joksimovića na koncertu!

Zvezde takmičenja za Pesmu Evrovizije 2012. godine u Bakuu, švedska predstavnica i pobednica takmičenja te godine Loren i srpska pop zvezda i višestruki učesnik na Evrosongu Željko Joksimović imali su priliku da se ponovo sretnu, ovog puta u Beogradu tokom snimanja najvećeg svetskog televizijskog muzičkog šou programa „Iks Faktor.

“Suparnici” iz Bakua, u Beogradu su bili zajedno ali ovog puta u drugačijim ulogama. Dok je Loren davala podršku mladim srpskim muzičkim talentima, Joksimović je obavljao svoju funkciju kao član žirija, ali i evrovizijskog prijatelja mlade Šveđanke.

– Veliko je zadovoljstvo videti ponovo Loren na sceni, a posebno u Beogradu- rekao je Željko Joksimović i dodao:

– I ona sama je svoju karijeru počela na sličnom takmičenju tako da njena podrška znači svim takmičarima Iks faktora Adria. Saradnja između nas dvoje je moguća u budućnosti, biće prilike da o tome razgovaramo u narednim mesecima.

Srdačan i prijateljski susret u Beogradu Loren i Željka Joksimovića protekao je u znaku prisećanja na zajedničku evrovizijsku priču, ali i u znaku buduće saradnje. Joksimović je ovom prilikom pozvao Loren da prisustvuje nekom od njegovih koncerata u Švedskoj ove godine, što je šarmantna Šveđanka sa radošću i prihvatila.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Jelena Karleuša vam otkriva kako se kupuje popularnost!

5 trikova za brisanje umora sa lica!