in

Ceca Ražnatović uništila karijeru Doris Dragović!

Besni: Splićanka je propast doživela 2000, kad je za povratnički album „Lice“ ukrala numeru „Drugarice“. Hrvati joj nisu oprostili što peva pesmu Arkanove žene.

doris dragovic

Izgleda da nikoga više ne čudi što je Doris Dragović pukla s prodajom karata za koncerte u Beogradu i Novom Sadu, ali je zanimljivo pomenuti da je najveća balkanska zvezda Svetlana Ražnatović zapravo još 2000. godine uništila karijeru hrvatske pevačice! U to vreme Doris je prvo izgubila titulu kraljice Torcide, jer su je omrzli navijači splitskog Hajduka, koji su je do tada dizali u nebesa, a onda je rešila da se ponovo probije na estradi i napravila katastrofalnu grešku! Ubrzo po objavljivanju, provaljeno je da je naslovna numera povratničkog albuma „Lice“, koju su potpisali Tonči i Vjekoslava Huljić, zapravo plagijat numere „Drugarice“, koju je Ceca otpevala s grupom Luna.

I tu je Dragovićka doživela definitivni krah u Hrvatskoj! Da je pokrala nekog drugog, možda bi joj i oprostili, ali nacionalne strasti su se uzburkale zbog toga što je u pitanju bila baš Ceca. A onda su se aktuelizovale i priče da je Doris svojevremeno bila Arkanova ljubavnica. Za Hrvate je to bilo previše.

Prvo su je u nokdaun bacili sugrađani kad se Torcida odrekla nje zbog nastupa u Crnoj Gori kod Mila Đukanovića odmah nakon sahrane Franja Tuđmana i što je pevala na rođendanu Stanka Subotića Caneta. Nekoliko meseci Doris se nije pojavljivala u javnosti, a onda je došla na Hajdukovu utakmicu. Navijači su je javno izvređali zbog licemerja: „Pevala si ‚Dajem ti srce, zemljo moja‘, a onda si nas izdala zbog Judinih škuda!“ Navodno su je tad gađali raznim predmetima poput upaljača, nakon čega je Doris u suzama napustila „mesto sumraka svoje karijere“

ceca raznatovic

Kad je pokušala da se digne iz nokdauna, dočekao ju je nokaut od kojeg se nikad nije oporavila. Ceca je nije namerno „patosirala“ na estradi, već je bilo po onoj staroj narodnoj – sama pala, sama se ubila.

– Kad je nedavno gostovala u Beogradu u pevačkom šouu „Iks faktor“, Doris je odbila da peva pesme s albuma „Lice“ zato što ju je sramota tih numera, iako su producenti želeli da čuju i neke od njih, a ne samo „Mariju Magdalenu“, koju svuda peva – otkriva Kurirov izvor blizak produkciji.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

149 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Punđa kao najglamuroznija frizura

Horoskop za utorak 11. februar!