in

Osam vrsta seksa koje morate da probate!

Sigurno ste već primetili da ne postoji samo jedna odnoso dve vrste seksa – dobar i loš, već postoji čitava paleta prideva kojima možemo da opišemo akciju pod plahtama i tako imenujemo više vrsta seksa. Na primer, parovi mogu da imaju seks pomirenja, nemoguhodatisledećidan seks, jutarnji seks, brzinski…

Vi i vaš partner možda imate dobar seks. Nadamo se da imate fantastičan seks, koliko god često je to moguće. Međutim, ispunjen seksualni život podrazumeva ceo spektar iskustava koja jednostavno morate da isprobate. Mi vam predlažemo ovih osam vrsta seksa!

Seks proširenih vidika
Parovi koji su dugo zajedno žude za uzbuđenjem, ali često ne znaju kako da ga postignu. Isprobajte nove poze, promenite mesto za seks ili koketirajte sa seks igračkama. Izlazak iz seksualne rutine podstiče poverenje i bliskost između partnera.

Redovan seks
Ne mora svaki put sve da pršti od strasti kada vodite ljubav. I ne morate da čekate savršen trenutak ili raspoloženje da biste se seksali. Seks je zdrav i seks, kakav god bio, povezuje partnere pa pokušajte da ga praktikujete redovno.

Seks s neprijatnim trenutkom
Svima se ponekad tokom seksa dogodi neki blam, ali koliko god da vam je u tom trenutku neprijatno, to je odličan podsetnik da je seks jedan surov čin, tipičan za Discovery Channel. Ne mora uvek da bude savršen!

Seks tokom odmora
Kada ste na odmoru, verovatno nemate nikakvih briga koje vam se motaju po glavi. A upravo to je poželjna atmosfera za isprobavanje svega onoga što vam ne bi palo na pamet da ste zauzeti i da imate hiljadu i jednu brigu na pameti. Seksajte se u kolima, u moru, na plaži ili na brzinu, u wc-u kluba… izbor je samo na vama!

Uspavljujući seks
Gde piše da se svaki seks mora završiti orgazmom? Reč je o stvarnom životu i svim onim trenucima u kojima ste toliko umorni da vam se čak i tokom seksa spavanje čini kao jako primamljiva ideja. E, pa zašto seks ne bi poslužio za uspavljivanje?

Seks pomirenja
Svima je dobro poznato da nije poželjno da se ide na spavanjac ako ste ljuti. Mi se slažemo. Upravo iz tog razloga, cosmopolitan.hr preporučuje da se posle svađe ludo, divlje, energično, nezaboravno dobro poseksate. I legnete u krevet srećni.

Seks utehe
Ukoliko se osećate tužno, depresivno, povređeno ili utučeno, seks može da posluži kao odlična terapija. Zašto? Zato što je potpuna suprotnost navedenim osećajima. Zato što je to čin topline, ljubavi, bliskosti. I zato što je ponekad, u takvim trenucima, upravo seks ono što želite.

Van telesni seks
Ok, ne bukvalno. Nego seks koji se dogodi kada se poklope svi kosmički uticaji na način da ste i vi i partner neopisivo napaljeni i gorite od želje jedno za drugim. I onda se dogodi divlji, neobuzdani, naaajbolji seks ikada u vašem životu!

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Punđa kao najglamuroznija frizura

Horoskop za utorak 11. februar!