in

EMININI OBOŽAVAOCI VREĐAJU KRISTINU KOVAČ: Ti si alapača, mesto ti je u „Farmi”!

Kod propale pevaljke Kristine greška je u mozgu. Ološ , između ostalog napisali su Kristinini fanovi.

U susret finalnoj emisiji “Iks faktora” sve je veća tenzija među članovima žirija, ali i njihovim fanovima, koji su na društvenim mrežama žestoko izvređali Kristinu Kovač zato što je izjavila da joj se ne dopada kako Emina Jahović obavlja svoj posao mentora. Kako bi zaštitili svog idola, vatreni Eminini fanovi poručili su Kristini na Tviteru da je alapača i da joj nije mesto u ovom takmičenju!

– Ova žena je toliko bezobrazna, jadna, alapača, odvratna i ko da joj je 65, ona je za “Farmu” – napisala je jedna ogorčena obožavateljka Jahovićeve, koju je
Kristina nazvala pacijentkinjom:

emina jahovic

– Evo još jedne pacijentkinje, juhuuu, blokčiiiiiić.

Eminini fanovi se tu nisu zaustavili.
– Kod propale pevaljke Kristine greška je u mozgu. Ološ – nastavili su da vređaju Kovačevu.
Kad se rat zahuktao, Emina je odlučila da se oglasi.
– Dragi moji fanovi, molim vas, ne pišite ružne reči o Kristini, bez obzira na sve, u zajedničkom smo projektu. Njen način nije moj – tvitnula je Emina, što je očigledno razbesnelo njenu koleginicu, koja je izdala saopštenje.

– Poslednjih dana me uznemiravaju lažni naslovi, iskrivljene reči, nepostojeći konteksti i na kraju, ali ne i manje teški za podnošenje, militantni fanovi Emine Jahović… Moja koleginica iz žirija Emina Jahović je, i pored svog iskusnog PR menadžera, kao da se prvi put susreće sa tabloidima i načinom na koji oni okreću stvari, naivno oberučke prihvatila kontekst u koji je moja sažeta i precizno formulisana izjava na silu ubačena i preko svoje PR službe poslala “odgovor”.

Koleginica je u pravu. Moj način nije njen. Moj način je neuvijen, direktan, iskren i neopterećen željom da se svima dopadnem – završila je Kovačeva.

Ovim povodom pozvali smo PR službu Jahovićeve.

– Sve što smo imali mi smo rekli. Ko gubi, ima pravo da se ljuti – rekli su nam iz Eminine PR službe, aludirajući na činjenicu da je Emina jedini član žirija koji nije izgubio nijednog kandidata, dok je Kristini ostala samo jedna takmičarska grupa.

Pozvali smo i Kovačevu, ali je ona do nije bila dostupna za komentar.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Osam vrsta seksa koje morate da probate!

Jelena Golubović se kandiduje za gradonačelnika Beograda?