in

Pogledajte: Ovo je Cecina vila na Kipru! (Foto)

Pored kuće na Dedinju pevačica ima i vilu u Aja Napi gde letuje svake godine.

ceca raznatovic

Na fotografijama koje „Blic“ ekskluzivno donosi vidi se kako izgleda zdanje u kom Ceca najradije boravi kad god joj obaveze to dozvoljavaju.

Prijatelji srpske zvezde kažu da se njena kiparska oaza prostire na 400 kvadratnih metara, kao i da je njena vila na Dedinju daleko raskošnije opremljena. Inače, vilu u letovalištu u Aja Napi Ceca je na kredit kupila 2006.

cecina vila.1

Ceca je godinama odlazeći u ovu ostrvsku zemlju jako zavolela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

cecina vila.2

– Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući – kaže Ceca.

cecina vila.3

Zanimljivo je da u dvorištu postoji freskama oslikana kapela koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve.

Pevačicina familija takođe rado odlazi u čuveno letovalište, a neko od starijih članova porodice je u svakom trenutku boravio uz Cecinu decu koja su tamo provela tri godine na školovanju u čuvenoj školi Paskal.

Inače, cene nekretnina u ovom popularnom letovalištu, u zavisnosti od lokacije kreću se od 150.000 evra za manje kuće, pa i do dva miliona koliko koštaju najraskošnije vile.

Balkan lifestyle/Blic.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Osam vrsta seksa koje morate da probate!

Jelena Golubović se kandiduje za gradonačelnika Beograda?