in

PRIPREME PRED KONCERT: Lepa Brena držala sastanak u kafani!

Pevačica izvela članove svoje ekipe na večeru i dala im poslednja uputstva pred koncert u Spensu 14. februara.

U kafani, uz klopu i piće, sve je lakše.
Lepa Brena već danima boravi u Novom Sadu, gde se vrše završne pripreme pred spektakl koji će se održati u petak 14. februara, na Dan zaljubljenih. Ona svakog dana obilazi halu Spens, koja će tog dana biti ispunjena do poslednjeg mesta, i drži sastanke sa ekipom koja je zadužena za realizaciju koncerta. S obzirom na to da u glavnom gradu Vojvodine nije pevala čak osamnaest godina, ne želi ništa da prepusti slučaju, a svojoj publici hoće da priredi doživljaj za pamćenje. Da bi sastanci bili opušteniji, rešila je da ekipu izvede u kafanu. Tamo su naručili klopu i piće i sastančili nekoliko sati.

Sve pod konac

– Brena je sa svojim ljudima sve vreme pričala o koncertu, od organizacije do režije, a čuo sam da spremaju rasvetu koja do sada nije viđena u Novom Sadu. Objašnjavala je kako želi da izgleda scena za svaku pesmu, a koliko je profesionalna, pokazuje i to što napamet zna redosled numera koje će izvesti – kaže naš izvor koji se zatekao u kafani.

Ogromna ekipa

Brena je sa organizatorom Gojkom Ćulibrkom i članovima ekipe još jednom prešla scenario, a svoje sugestije dala je i Sanja Đorđević, koja se na jedan dan pridružila prijateljici u Novom Sadu. Inače, Brenina ekipa, koja zasad broji više od 100 ljudi, smeštena je u hotel „Park“, gde boravi i pevačica, i to u apartmanu u kojem je živela pre više od trideset godina. Na sceni u Spensu s pevačicom će biti 70 muzičara i plesača, a najavljen je i specijalni gost, čije je ime tajna.

nina-badric-1392065551-443243

Nina Badrić
BRENA JE FENOMEN I MEGAŽENSKA!

Nina Badrić pohvalila je Brenu tokom gostovanja u emisiji „Tabloid“ na RTV.

– Brena je pametna i predivna žena! Ona odavno zna da je veoma poštujem i volim. Ona je megaženska.

Pamtim je kao veliki fenomen, kao nekog ko je napravio najveći muzički uspeh na ovim prostorima. Oborila me je s nogu kao osoba. Nisam verovala da jedna tako slavna žena može biti normalna, prizemna i jednostavna! To je za mene bio veliki šok jer sam pre nje upoznala mnoge kolege i ispade da je Brena, koja je postigla najveći uspeh, najprizemnija.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Osam vrsta seksa koje morate da probate!

Jelena Golubović se kandiduje za gradonačelnika Beograda?