in

DADO POLUMENTA: Jurile su me trandže!

Nakon promocije novog albuma, Dado Polumeta otputovao je na odmor u Tajland, i to na mesec dana!

Iako su mnogi pretpostavljali da je na putovanju sa lepšom polovinom Anom Đorđević, folk pevač je ipak u većem, muškom društvu. Dado je upoznao i noćni život Tajlanda kada je sa drugarima posetio ulicu crvenih fenjera, gde je imao priliku da se sretne i sa transvestitima.

dado polumenta

– Osim odmora na Puketu, on i njegovi prijatelji rešili su da posete i Bangkok i da vide kako taj grad živi noću. Tamo su imali priliku da se sretnu sa damama lakog morala, tačnije transvestitima, kojih, po njegovom mišljenju, ima i previše. Nisu mogli da prođu od njih jer su transvestiti bili vrlo navalentni, vukli su ih za rukav i veoma su bili uporni. Dadi i drugarima nije bilo neprijatno, već zabavno i veoma smešno. Uspeli su da se odbrane, a događaj su dugo prepričavali – rekao nam je izvor blizak pevaču, a i sam Dado nam je potvrdio priču.

dado polumenta.3

– Imao sam priliku i ranije da vidim nešto slično, ali ove trandže su bile veoma uporne. Prosto vas ne puštaju da prođete. Vrlo čudno iskustvo, moram da priznam, ali vredno pamćenja. Nama je sve to bilo smešno – kaže Dado i dodaje da mu je sa društvom veoma zabavno, ali da bi više voleo da je Tajland posetio sa lepošom polovinom.

Inače, on je prisutvovao i otvaranju čuvenog lanca odmarališta “Nikki Beach” i bio je sa svojim prijateljima jedan od prvih gostiju, a sa letovanja se vraća uskoro jer će za Dan zaljubljenih obradovati publiku u Lincu.

dado polumenta.2

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za utorak 11. februar!

TVRDI DA SU SE SAMO SVAĐALI – Adil pred sudom negirao da je tukao Anu!