in

Halid Bešlić pobegao iz Sarajeva kod Džidže!

On je u vreme nereda u FBiH došao u Beograd da snima spot sa Aleksandrom Stojković, koja ga je ugostila u svom domu.

Sarajevo gori, a Halid se češlja.
Halid Bešlić prošli vikend proveo je u Beogradu, u vreme kad su u Federaciji Bosne i Hercegovine organizovane masovne demonstracije i kad je zavladao opšti haos! Poznati pevač došao je u srpsku prestonicu kako bi sa Aleksandrom Stojković Džidžom snimio kadrove za spot za njihovu duetsku pesmu „Karta svijeta“.

– Njega su Stojkovići ugostili u svom domu, a atmosfera je bila toliko opuštena da je Džidžin otac Dragan, poznatiji po nadimku Bosanac, zasvirao harmoniku, dok je njegova supruga, kao prava domaćica, služila goste specijalitetima. Halid se odlično proveo u Beogradu – kaže naš izvor i dodaje:
– Upravo u tom trenutku u Bosni su kulminirali protesti građana koji traže ostavku vlade. Na ulicama gradova su neredi i već je bilo mnogo incidenata. Halid je usred tog haosa došao u srpsku prestonicu zbog poslovnih obaveza, a iskoristio je priliku i da uživa sa Stojkovićima.

Spot za pesmu koju su Džidža i Halid snimili uskoro će se naći pred publikom, a mlada pevačica kaže da je sigurna da će se publici dopasti i duet i video.

– Sve će uskoro biti gotovo i mislim da će moja publika biti zadovoljna. Čast je i zadovoljstvo sarađivati s pevačkom veličinom kao što je Halid – rekla je Džidža za Kurir.

aleksandra-stojkovic-dzidza-1392151380-443867

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za utorak 11. februar!

TVRDI DA SU SE SAMO SVAĐALI – Adil pred sudom negirao da je tukao Anu!