in

Jelena Golubović se kandiduje za gradonačelnika Beograda?

Izgleda da joj honorar sa Farme nije bio dovoljan pa je odlučila da pronađe dodatni izvor zarade. Ambicizna, kao što je bila i na Farmi, rešila je da postane prva žena Beograda.

Bivša farmerka, Jelena Golubović, na Zelenom Vencu napravila je pravi haos, da ne kažemo cirkus. Ona se, naime, kandidovala za gradonačelnika Beograda, pa je potencijalne glasače animirala u svom prepoznatljivom stilu.

„Ajmo, ajmo da čujem šta vas muči“ prepadala je zbunjene prolaznike koji nisu znali šta ih je snašlo da li je ovo možda nastavak nekog rijalitiji ili se to ona ozbiljno baca u politku.

Kao što ni na Farmi nije bilo ravnodušnih prema rediteljki, tako ih nije bilo ni u gradu, pa je jedna starija Beograđnka napala: „Treba da vas bude sramota!“ ali je Jeca ko Jeca nadјаčala svojim, prodornim glasom i nastavila da radi ono što je naumila.

Trenutak kada je bilo nasumnjivije da je ovo zapravo taj novi rijaliti koji je najavljivan u kome će se Jelena boriti za popularnost sa svojom ljutom protivnicom Vendi, bio je taj kada se baš ona pojavila na istom mestu.

Ostaje nam samo da se nadamo da je ovo, ipak rijaliti…

vendi-vukelic-tv-pink-1387722097-416097

Balkan lkifestyle/NaDlanu

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za utorak 11. februar!

TVRDI DA SU SE SAMO SVAĐALI – Adil pred sudom negirao da je tukao Anu!