in

PRVA KLASA – Lepa Brena se uselila u Titovu rezidenciju!

Pevačica od danas pa do koncerta u Spensu 14. februara boravi u apartmanu koji je Josip Broz opremio i u kojem je često odsedao.

Lepa Brena od danas više ne boravi u apartmanu hotelu „Park“ u Novom Sadu, u kojem je živela pre nešto više od trideset godina.

Velika čast
Ostala je u istom kompleksu, ali preselila se u luksuzniji prostor, i to ni manje ni više nego u Titovu rezidenciju. Brena je od organizatora njenog koncerta, koji će održati u Spensu u petak 14. februara, na Dan zaljubljenih, dobila na korišćenje apartman u kojem je svojevremeno odsedao i Josip Broz Tito.

Time je Breni ukazana velika čast, jer su u toj rezidenciju odsedala velika svetska imena. Među njima je i Marti Ahtisari, bivši predsednik Finske i posrednik Ujedinjenih nacija za Kosovo. U njemu su boravili i Bili Ajdol, kao i italijanski fudbaler Roberto Mančini.
– Breni je pružen potpun komfor. Ovaj apartman je nešto najbolje što hotel nudi, a noć u njemu košta oko 220 evra – kaže izvor.

Rezidencija ima spavaću sobu s jednim krevetom, spavaću sobu s francuskim ležajem, zasebnu radnu sobu, dnevni boravak i dva kupatila.

– Nameštaj u apartmanu izabrao je Tito. Vlasnici ga nisu menjali, već su ga samo restaurirali. Vrhovni komandant je ovu rezidenciju opremio davne 1977, kad je Novu godinu čekao u Novom Sadu. Tada je, kako se priča, poslednji put plesao sa suprugom Jovankom – napominje izvor.

Brena se nada da će se u Titovom apartmanu lepo odmoriti.

Novi Sad u srcu
– Biće mi interesantno da vidim kako taj apartman izgleda danas! Nadam se da je krevet dobar i da ću se lepo naspavati! Meni je najbitnije da se pred koncert dobro odmorim, pripremim i koncetrišem da bih na sceni mogla da dam maksimum. Novi Sad u mom srcu ima specijalno mesto i želim da se ovim koncertom odužim svima koji me vole i podržavaju sve ove godine – kaže Brena.

Zbog fanova pušten u prodaju još jedan kontingent karata za Spens

Za Brenin koncert vlada veliko interesovanje. Ulaznice su planule, što dokazuje da su Novosađani jedva dočekali da im najveća folk zvezda zapeva posle čak osamnaest godina, koliko je prošlo od njenog poslednjeg koncerta. Zbog velikog interesovanja organizatori su rešili da danas i sutra puste u prodaju još jedan kontingent karata.

– Zbog velikog interesovanja doštampan je određen broj karata, što se uklapa u kapacitete Spensa, tako da će svi koji su planirali da čuju i vide Brenu moći da dođu do svojih karata – rekla nam je Ivana Đorđević, PR Lepe Brene.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Đorđe David postaje otac: Nisam razmišljao o potomstvu, ali sam srećan!

JELENA JOVANOVIĆ: Na Farmi sam skuvala svoj prvi ručak!