in

TVRDI DA SU SE SAMO SVAĐALI – Adil pred sudom negirao da je tukao Anu!

Pevač Adil Maksutović, kojeg je nevenčana supruga Ana Ramadanovski pre dva meseca prijavila policiji da je fizički nasrnuo na nju, juče se pred javnim tužiocem branio da Džejevu ćerku nije tukao, već da su se samo svađali. Naime, nakon što je Ana izjavila da ju je Maksutović šamarao i udarao u stomak, pevač je pokušao da ubedi nadležne organe da nije kriv i da je to bila klasična bračna svađa.

Iako mu je saslušanje bilo zakazano juče za 11 časova, Adil je u zgradu suda ušao pre devet sati kako bi izbegao novinare. Za razliku od prošlog puta, kada je ušao na službeni ulaz i parkirao se na parkingu za zaposlene suda, on je sada došao na glavni ulaz, dok ga je na suđenje dovezao advokat Goran Petronijević, koji se parkirao u javnoj garaži. Saslušanje pevača pred zamenikom javnog tužioca Sašom Milijanovićem trajalo je do podne, nakon čega je Adil potpuno nem otišao kući.

– Molim vas, nemojte – bilo je sve što je njegov advokat rekao na brojna pitanja novinara koji su Adila pratili do garaže.

Kako saznajemo, pevač je u sudnici bio pričljiviji nego pred medijima.
– Adil je negirao sve navode zbog kojih je okrivljen i odgovorno tvrdio da nije tukao Anu Ramadanovski. On je istakao kako je te noći, kada je Ana pozvala policiju, došlo do verbalnog sukoba između njih. On je izjavio da nikakvog fizičkog kontakta nije bilo, za šta se tereti – kaže naš izvor blizak istrazi, dok Ana nije odgovarala na naše pozive.

Podsećanja radi, on je i pred inspektorima policijske stanice u Borči odmah nakon incidenta krajem prošle godine rekao da je Anu samo protresao jer se svađala sa njegovom majkom. Nakon što svi iskazi budu uzeti u obzir, svedoci saslušani, kao i prikupljeni dokazi, tužilaštvo će odlučiti da li će protiv Adila biti podignuta optužnica. Ana, koja je početkom decembra pozvala policiju kako bi prijavila nasilje u porodici, kasnije je odustala od podizanja optužnice jer, kako kaže, ne želi da otac njenog deteta bude u zatvoru.

– Jeste, sve je istina. Tukao me je, šamarao i udario u stomak, sve je to istina, ali nemam nikakve modrice. Nisam ležala u bolnici, sada sam samo bila na pregledu. Kao što vidite, ja sam sada dobro, a da me je tukao, jeste. Ja nisam medijska ličnost i ne želim da pravim špansku seriju od ovoga, zato vas molim da me ostavite na miru – pričala je svojevremeno ćerka Džeja Ramadanovskog.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Đorđe David postaje otac: Nisam razmišljao o potomstvu, ali sam srećan!

JELENA JOVANOVIĆ: Na Farmi sam skuvala svoj prvi ručak!