in

JELENA JOVANOVIĆ: Na Farmi sam skuvala svoj prvi ručak!

Tek na Farmi sam naučila da pripremam hranu. A interesantna stvar u celoj priči jeste, da je moj prvi pravi obrok ili ručak koji sam spremila u životu bio za dvadeset ljudi, priznala je pevačica.

Pevačica Jelena Jovanović priznala je da joj je Farma donela mnogo toga lepog. Pored toga što je u rijalitiju pronašla ljubav sa odbojkašem Edinom Škorićem, Jelena je učešće u rijalitiju postala vrsna kuvarica.

Jelena je pričala o svojim malim kuhinjskim majstorijama, kakav odnos ima prema hrani, koje joj je omiljeno mesto za izlaske u Beogradu…

„Moram da budem iskrena sa vama, kada sam ušla na Farmu nisam znala da kuvam. Tek na Farmi sam naučila da pripremam hranu. A interesantna stvar u celoj priči jeste, da je moj prvi pravi obrok ili ručak koji sam spremila u životu bio za dvadeset ljudi. A to bi bio težak zadatak i za mnogo iskusniju domaćicu od mene. Drago mi je što mi je to pošlo za rukom. Kasnije tokom trajanja rijalitija opustila sam se još više i boravak u kuhinji mi je pričinjavao zadovoljstvo. Sada mogu reći da uživam kada spremam hranu za sebe i drage ljude“, pohvalila se Jelena.

Iako još uvek mlada po godinama, pitali smo je koji su to ukusi i mirisi koji je podsećaju na period rane mladosti, detinjstvo. „Sutlijaš i cimet. Sama pomisao na miris cimeta me vraća mnogo godina unazad. Kao dete često sam tražila da mi ga prave i zaista sam uživala u njemu, i danas ga često jedem. Od slanih jela, mnogo sam volela pilav i musaku. Pirinač i piletina su zaista odlična kombinacija, a musaka je onako baš pravo jelo za gurmane“, objasnila je pevačica.

edin-skoric-jelena-jovanovic-1388502158-420921

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TVRDI DA SU SE SAMO SVAĐALI – Adil pred sudom negirao da je tukao Anu!

Mister Bin ostavio suprugu zbog mlađe žene!