in

Katarinu Grujić proganja bivši dečko!

Pevačicu i bivšu učesnicu „Farme” Katarinu Grujić proganja bivši dečko s kojim se zabavljala pre nekoliko godina!

Kako saznaje “Alo!”, otkad je napustila rijaliti, Kaća je od bivšeg dobila stotine poruka, on je neprestano zove telefonom i preserće na ulici gde god da krene kako bi je ubedio da ponovo budu zajedno! Pevačica je u strahu da bivši ne naudi i njoj i njenom dečku, manekenu Borisu Stamenkoviću, zbog čega je odlučila da ga prijavi policiji!

Prema navodima našeg izvora bliskog pevačici, reč je o izvesnom N. P., s kojim je Kaća bila nekoliko meseci u vezi pre nekoliko godina.

katarina grujic i boris

– On je redovno pratio “Farmu” i valjda je tad shvatio da je nije preboleo, a kada je izašla iz rijalitija, počeo je da je uznemirava porukama i pozivima. U početku te pretnje da mora da raskine sa Borisom i vrati se njemu nije shvatala ozbiljno, ali kasnije se situacija pogoršala i svi smo je savetovali da slučaj prijavi policiji.
Najpre ga je samo upozorila da će to uraditi, ali pošto je i dalje nastavio da je proganja, ona je zatražila zaštitu od nadležnih organa! Zaista joj nije svejedno i u poslednje vreme kada god ide na nastupe prate je drugovi ukoliko Boris to ne može – kaže naš izvor.

Kada smo ovim povodom pozvali Katarinu, ona nam je potvrdila da je bivšeg prijavila policiji.

katarina grujic.1

– Mediji nisu mesto gde treba rešavati ovako ozbiljne stvari. Slučaj sam prijavila nadležnim institucijama i zaista ne želim od toga da pravim pompu. Razumite me, želim samo to da prestane – kratko nam je rekla pevačica.
Kaća je i na snimanje “Grand šoua” došla sa prijateljem koji joj je pomogao oko stvari za nastup i sve vreme bio sa njom, čak i kada je kasnije otišla u susedni restoran da popije kafu sa kolegom Slobom Đurkovićem.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TVRDI DA SU SE SAMO SVAĐALI – Adil pred sudom negirao da je tukao Anu!

Mister Bin ostavio suprugu zbog mlađe žene!