in

ISPOVEST – Severina: Dosta sam suza prolila zbog svoje naivnosti!

Pevačica Severina Vučković uskoro će otići na operaciju kolena zbog čega je otkazala sve svoje koncerte u naredna tri meseca.

Zbog problema koji su je zadesili u poslednje vreme, Severina je otkrila da je skoro zaboravila kako je to kada nekom otvoriš dušu, kao i da pokušava da oko sebe napravi zid.

„Posle svega što mi se dešavalo u životu, priznajem, pokušavam da napravim jedan zid. Dosta sam suza prolila zbog svoje naivnosti i iskrenosti. Nešto malo i naučila da moram biti opreznija, pa ako hoćete i drskija“, izjavila je Severina koja se rado seća svog srećnog detinjstva:

„Iz ove perspektive mogla bih reći da je sve bilo savršeno i bajno. Da ne kvarim iluziju. Inače, rođena sam u radničkoj porodici, reklo bi se pre ispod prosečnoj, nego nekoj prosečnoj. Tata je bio izuzetno lep čovek, a mama je bila nosilac optimizma. Razišli su se dok sam ja bila mala, na mami je bilo sve. Nas je bilo tri. Ona je bila ta koja je vukla sve. I verovatno sam ja od nje nasledila tu upornost, ali nikada nisam bila zahtevna. Imala sam dve majice da obučem nedeljno. Jednu bih nosila, drugu bih prala i sušila na radijatoru.

Ali, meni su te stvari bile normalne, ja sam takav život smatrala normalnim“, rekla je pevačica.
Iako važi za jednu od najseksipilnijih žena na estradi, Severina kaže da nije opterećena time: „Ja nisam bila najlepša u razredu, ali sam znala da imam neki fluid, ono iznutra instiktivno da mogu znati kome se sviđam i koga ću vrtiti oko malog prsta“, kaže Severina i dodaje da je kao mala mesečarila:

„Kao mala imala sam nemirne snove, čak sam i mesečarila. Znali su me vraćati sa ulice. Zaista sam u snu šetala. Dešavalo se da odem van, ali tata je kasno dolazio kući, našao bi me ispred stana i vraćao u krevet. Zbog toga su uvek bila otvorena vrata moje sobe. Od tada nemam potrebu skrivanja. Možda zbog takvog vaspitanja i načina života meni se sve lepo i ružno dešavalo u životu“, zaključila je pevačica.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Jelena Jovanović kupila Edinu sat za Dan zaljubljenih!

Ivan Marinković: Mimi, okreni se da ti vidim grudi!