in

POVUKAO TUŽBU PROTIV TELEVIZIJE „PINK” – Keba se vratio u „Grand”!

Dragan Kojić Keba je pre godinu dana morao da napusti “Grand” zbog incidenta sa ekipom “Paparaco lova”, kada je udario snimatelja i polomio mu kameru, a sada je odlučio da povuče tužbu protiv Televizije “Pink”, koja je emitovala tu emisiju, i u dogovoru sa Sašom Popovićem se vrati u ovu produkciju!

Tako je folker u četvrtak bio na prvom snimanju “Grand šoua” posle duže pauze, a za “Alo!” je izjavio da je tužbu povukao zvog ličnog mira.

– Tužbu protiv “Pinka” i uopšte sve tužbe sam povukao zbog svog mira! Dok sam bio u Australiji pisalo se dosta neistina i to mi je tamo donelo neke finansijske minuse i zar je trebalo zbog toga da tužim sve novine?!

Ne želim uopšte da se tužakam. Veoma sam svestan da je moja profesija javna, neka me prate koliko god hoće i neka me pitaju šta god hoće i na sceni i van nje, ali ono najintimnije se mora poštovati.

Tako da nemam ja vremena za bilo kakvo tužakanje, neke stvari sam u miru i tišini iskristalisao i doneo takvu odluku – kaže Keba, a o čaršijskim pričama kako je molio Sašu Popovića da se vrati u njegovu produkcijusku kuću, nije želeo mnogo da govori.

keba 1

– E, stvarno se ne bih bavio detaljima, to su kuloarske priče. Saša je moj drug, prijatelj i saradnik, nas dvojica smo uvek bili u dobrim odnosima. Za ovih godinu dana, koliko nisam bio u “Grandu”, družili smo se i posećivali pošto živimo blizu.

Toliko zajedničkih lepih trenutaka imamo u životu da nikakvog razloga nije bilo da iko ikoga moli za nešto. Sasvim lepo sarađujemo, on poštuje moju profesiju i mene kao ličnost, kao i ja njega, a sve ono što je bilo, pa bože moj, takav je život…

Nije to nešto dugo ni trajalo da nismo zajedno… Što se “Granda” tiče, spremam uskoro treću kompilaciju “Best off”, kao i jednu novu pesmu koja će izaći na proleće – kaže Keba.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Jelena Jovanović kupila Edinu sat za Dan zaljubljenih!

Ivan Marinković: Mimi, okreni se da ti vidim grudi!