in

METAK ZA MUZIČARE: Pucano na Amadeus bend u centru Beograda!

U automobilu klavijaturiste Bojana Stanimirovića pronađen jedan metak, koji je ispalio nepoznati napadač.

Nisu bezbedni iako su bliski sa Žandarmerijom.
Na klavijaturistu Amadeus benda Bojana Stanimirovića pucano je usred Beograda.

Nepoznati napadač je ciljao u gumu, ali je promašio, pa je metak završio u braniku i rezervoaru za ulje. Na sreću, Bojan je ostao nepovređen, a da je bio meta oružanog napada shvatio je tek kasnije, kad je pronađen metak u njegovom automobilu.

Čuo se prasak

Iako najpre niko iz benda nije želeo da komentariše ovaj slučaj, na kraju ubeđivanja progovorio je Aca Stanimirović, frontmen grupe.

– Ko je pucao, zasad se ne zna! Svi smo zgranuti! Dok je Boki vozio od Konjarnika ka Dorćolu, slušao je glasno muziku i u jednom trenutku čuo je udarac. Nije pridavao tome značaj dok mu se kod Vukovog spomenika nije upalila lampica za ulje – prepričava Aca i dodaje:
– S obzirom na to da je bilo kasno po podne, majstor nije radio i Boki je ostavio vozilo ispred radnje. Tek sutradan je usledio šok! Pošto dobro poznajemo balistiku, vidi se da je napadač pucao iz stojećeg stava i očito direktno u gumu! Pogodio je rezervoar i ulje je iscurilo.

Amadeusovci u prvom trenu nisu želeli da događaj prijave policiji, međutim, kad su malo bolje razmislili, a i s obzirom na to da su konstantno na meti ostrašćenih koji se protive njihovom aktivnom širenju patriotizma, metak su odneli u policijsku stanicu i dali izjave. Kako su ispričali pred inspektorima, svako od njih je imao poneku neprijatnost zbog veličanja Žandarmerije i Bratislava Dikića.

Niko nas ne može uplašiti

– Želimo da verujemo da je ovo slučajnost. S druge strane, ništa nas ne može uplašiti i ako neko misli da će Amadeus nestati ako se zapreti kompozitoru pesme „Moja zemlja“, grdno se vara. Ovo radimo zbog dece Srbije – završava Aca.

amadeus bend

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mister Bin ostavio suprugu zbog mlađe žene!

MEDIJSKI RAT: Željko Mitrović sprema osvetu Saši Popoviću i Lepoj Breni!