in

MEDIJSKI RAT: Željko Mitrović sprema osvetu Saši Popoviću i Lepoj Breni!

Mitrović je naložio saradnicima da za jesenju sezonu pripreme emisije kojima će zameniti sve „Grandove“ televizijske projekte, ali sa akcentom na pop izvođače i na velike folk zvezde.

Željko Mitrović, prvi čovek Televizije Pink, naložio saradnicima da pripreme emisije kojima će zameniti sve TV projekte Saše Popovića. Nakon što su čelnici Granda 51 odsto vlasništva prodali kablovskoj mreži SBB, Željko Mitrović, koja je duže od 15 godina emitovala emisije ove produkcije, odlučio je da raskine ugovor i već sprema žestoku osvetu dojučerašnjim najvećim poslovnim partnerima!

Mitrović je naložio saradnicima da za jesenju sezonu pripreme emisije kojima će zameniti sve „Grandove“ televizijske projekte, ali sa akcentom na pop izvođače i na velike folk zvezde, koje su već uspeli da privole u svoj „Siti rekords“.

Skupocenu scenografiju i opremu već su naručili za svoje studije u Šimanovcima, odakle će emitovati nove emisije, dok će se menadžeri „Siti rekordsa“ potruditi da u ovu izdavačku kuću privuku još estradnih zvezda.

lepa-brena-sasa-popovic-foto-damir-1388778341-421739

„Zvezde poput Cece Ražnatović, Adila Maksutovića, Viki Miljković i Ace Lukasa su u poslednjih godinu-dve prešle u ovu produkciju jer im uslovi u „Grandu“ i drugim produkcijama nisu odgovarali. Suština je u tome što menadžerima „Granda“ više odgovara da ugovaraju tezge za zvezde „Granda“, jer od njih uzimaju veliki procenat, nego od poznatih pevača, zbog čega najveće zvezde imaju manje posla. Očekuje se da će tek nakon ovog raskida biti još veća ekspanzija onih koji će napustiti Grand“, kaže dobro obavešten izvor.

lepa-brena-zvezde-granda-1380529620-368717

„Televizija Pink je odlučila da u narednom periodu poveća broj šou programa u sopstvenoj produkciji, sa većim akcentom na kvalitetnu domaću muziku, te će se tako smanjiti broj emisija eksternih produkcija. Takođe radimo i na povećanju broja kablovskih kanala sa kvalitetnim i raznolikim sadržajima, a pored trenutno aktuelna 43 programa u ponudi, do početka 2015. godine, očekuje vas još desetak“, piše u saopštenju ružičaste televizije

Podsetimo, nakon što je Popović prodao veći deo „Granda“ SBB-u, Mitrović nije prihvatio da emisije ove produkcije ostanu na Pinku sa nacionalnom frekvencijom, a da kablovski kanali „Granda“, umesto na „Klik Pinku“, budu na SBB-u. Iako ugovor „Pinka“ sa „Grandom“ važi do 2015, Mitrović može na kraju svake sezone da odustane od saradnje, što će i učiniti u septembru!

Ovim povodom pozvali smo Mitrovića, Popovića i Lepu Brenu, ali se oni nisu javljali na telefon, jedino je pevačicin suprug Boba Živojinović saslušao pitanje i kratko poručio: „Doviđenja, prijatno“!

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Sedam saveta za nezaboravan seks!

Kao da se nikada nije porodila – Mirka Vasiljević nikad zgodnija! (Foto)