in

Vojin i Sloboda Ćetković u crtaću!

Najnoviji 3D animirani film „Ćurke na slobodi“ (Free Birds) u domaće bioskope stiže 20. februara, sinhronizovan na srpski jezik, najavio je distributer „Taramaunt“.

Glavnim likovima u ovoj zabavnoj i duhovitoj avanturi glasove su dali poznati glumci Dubravko Jovanović (Redži), Vojin Ćetković (Džejk), Sloboda Mićalović Ćetković (Dženi).
Režiju sinhronizacije radio je Milan Antonić, a glasove su dali i Dragan Vujić Vujke, Nikola Bulatović, Nebojša Ilić, Tinja Damnjanović…

„Ćurke na slobodi“ reditelja Džimija Hejvarda nastavljaju tradiciju drugarske komedije sa dva nekompatibilna heroja.
U ovom slučaju to su dva ćurana – samoživi pametnjaković Redži koji je odrastao u prirodnom staništu i priglupi, neustrašivi Džejk, odgajen na farmi.

Njih dvojica će se naći u neverovatnoj avanturi. Oni moraju da zaborave na svoje nesuglasice i putuju nazad u prošlost kako bi promenili tok istorije i zauvek skinuli ćurke sa menija za Dan zahvalnosti.
Producenti „Relativiti Medija“ i „Ril FX“ studio za animaciju kreirali su film za publiku svih uzrasta, želeći da uz atraktivne specijalne efekte prenesu poruke o prijateljstvu, lojalnosti i pravom značenju izraza „učiniti pravu stvar“.

3

Balkan Lifestyle/24sata.sr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Sedam saveta za nezaboravan seks!

Kao da se nikada nije porodila – Mirka Vasiljević nikad zgodnija! (Foto)