in

Boban Rajović osvaja Ameriku!

Početkom februara Boban Rajović se “otisnuo preko bare“ gdje će se zadržati nešto duže od mjesec dana. Turneju je započeo koncertom u Dallasu, zatim su uslijedili San Jose, Seattle, Detroit, Cleveland, Utica….a za svaki koncert traži se karta više.

Organizatori zadovoljno trljaju ruke jer je turneja nadmašila njihova očekivanja a pored već ranije dogovorenih čak šesnaest nastupa lista se svakim danom dopunjava.

Koncert koji vrijedi istaći jeste onaj održan u Detroitu, za Dan zaljubljenih odnosno Valentinovo za koji je Boban pripremio poseban repertoar za sve zaljubljene i svojski se potrudio da im ovaj koncert ostane u najljepšem sjećanju. Nesebičnu podršku u Detroitu pružio mu je i jedan od najboljih DJ-eva u Detroitu, DJ Tiho Kaević.

Iako Boban nije od onih koji su zaludjeni društvenim mrežama ovaj put se potrudio da s vremena na vrijeme putem instagrama, twittera ali i zvanične FB stranice djelić atmosfere prenese i na društvene mreže tako što na Twitter i Instagram postavlja fotografije s koncerata, te zanimljivih mjesta na kojima puni baterije između nastupa.

S’obzirom da će u Americi provesti dva, ženama veoma značajna datuma, Valentinovo i Dan žena, Rajović u pauzama izmedju nastupa traži idealne poklone za suprugu Draganu kako bi joj se na najbolji način iskupio što pomenute dane nisu proveli zajedno iako je njima,kako kaže, svaki dan Valentinovo.

Osim za suprugu, pjevač traga i za poklonima za svoje kćerke i sina koji mu na turneji veoma nedostaju.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MEDIJSKI RAT: Željko Mitrović sprema osvetu Saši Popoviću i Lepoj Breni!

KREĆE NA VELIKU TURNEJU – Zdravko Čolić peva u Skoplju!