in

JOVANA NIKOLIĆ: Umesto posla, nude mi pare za seks!

Imala nekoliko takvih ponuda, ali sam ih odbila jer to nije priča u kojoj sebe pronalazim i koju bih ikada u životu prihvatila, rekla je manekenka.

Jovana Nikolić, manekenka i učesnica rijaliti šou Farma 4, posle skandaloznog razvoda od Danijela Alibabića, umesto poslovnih ponuda dobija samo nepristojne.

Dve firme su ponudile da bude njihove zaštitno lice za honorarf od 2.000 evra, ali umesto da samo predstavlja njihove proizvode, od Jovane je zahtevano da ima seksualne odnose sa menadžerima, što je ona odmah odbila.

„Jovana je tokom braka sa Danijelom imala dosta poslovnihj ponuda, ali ih je sve odbila želeći da se posveti mužu i kući. Sada se kaje zbog toga jer joj je posle svih skandala oko razvoda vrlo teško da nađe pravi posao“, rekao je izvor blizak manekenki.

„Čula je da u svetu modelinga ima nepristojnih ponuda, ali ranije joj nikada nisu ponudili novac u zamenu za seks, sve donedavno. Naime, Jovana je dobila dve ponude, ali kada je otišla na sastanak sa menadžerima, shvatila je o čemu je reč. Niko joj konkretno nije rekao da će morati da spava sa nekim u zamenu za novac ali joj je indirektno stavljeno do znanja šta se očekuje od nje. Ona je sad malo u Nišu, malo u Beogradu, ali čim nađe posao seli se u prestonicu, jer je za njenu karijeru najpametnije da bude u glavnom gradu“, rekao je izbvor.

„Da, tačno je da sam imala nekoliko takvih ponuda, ali sam ih odbila jer to nije priča u kojoj sebe pronalazim i koju bih ikada u životu prihvatila“, rekla je Jovana.

jovana-nikolic-i-danijel-alibabic-1390088914-430167

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ko je promenio život Bojani Rajić!

A sad jedna porodična: Tipsarevići na okupu!