in

Mateja Kežman nije došao sinu na rođendan!

Bivši fudbaler prošle nedelje nije se pojavio na sedmom rođendanu Jakova, već mu je čestitao preko telefona.

Mateja Kežman nije se pojavio prošle nedelje na sedmom rođendanu svog sina Jakova, koga je dobio u braku sa Emilijom, saznaje Kurir. Bivši fudbaler bio je pozvan da dođe, ali on to nije želeo, pa je detetu samo čestitao preko telefona.

Mališan tugovao
– Kežman zna da je na rođendanu svog deteta dobrodošao, kao i to da mu Emilija nikad nije branila da viđa Lazara, Aleksandru i Jakova. Ona je za to da on treba da ih posećuje i posveti im što više pažnje. Dečakov rođendan je organizovala u jednoj dečjoj igraonici i Mateja je to znao, ali nije došao.

Nazvao je telefonom Jakova da mu čestita – otkriva naš sagovornik i dodaje da je dečak bio tužan što njegov tata nije bio s njim.

– Mališana je rastužilo to što su svi njegovi drugari i rođaci bili, samo mu otac nije došao. Međutim, u igri s društvom brzo ga je prošlo.

Prijatelji bivšeg fudbalera pričaju da on, otkako je počeo da živi s Marijom Petronijević, s kojom je pre osam meseci dobio sina Filimona, ne mari za ostalu svoju decu kao ranije.

– Mateja ih slabije viđa, ali to ne znači da ih manje voli. U poslednje vreme ima mnogo obaveza i jedva sve postiže. On i Emilija se ne viđaju, komuniciraju samo telefonom.

Parnica još traje

Pozvali smo Emiliju i ona je potvrdila naša saznanja:

– Proslavili smo rođendan u jednoj igraonici, gde smo se sastali s dragim osobama, ali Mateja nije bio, samo je čestitao telefonom. Stvarno ne bih pričala o njemu.

Mateja nam se nije javio. Inače, bračni par Kežman još je u brakorazvodnoj parnici i oboje žele da se agonija što pre završi.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KREĆE NA VELIKU TURNEJU – Zdravko Čolić peva u Skoplju!

FETIŠ ČUDAK: Hercegovac opsednut stopalima Milice Pavlović!